Skriver om något som inte rör båtar men många av oss har ju barn.

Jag ska berätta om mitt senaste dygn. Igår på dan fick jag ett telefonsamtal om att min dotter fallit från c:a 2 meters höjd och att jag skulle komma dit omedelbart. Jag fick en chock och satte full fart dit där hon var hemma hos en kompis och kommer in och får se min dotter sitta på golvet med en mycket illa bruten arm...jag vart irriterad på föräldern i familjen som inte redan då ring en ambulans för hon hade jätteont och var chockad för armen var duktigt snedställd och och hon var rejält chockad( hon är 7 år). ringer efter en ambulans och försöker trösta henne så gott det går...efter ett tag undrar jag vart ambulansen är och hittar dom vilse i området där dom kört fast ordentligt...jag skriker åt den ena att komma med och hjälpa min dotter och inte sitta där och försöka komma loss....efter många om och men så kommer ambulansen loss och då börjar dom med smärtlindring(efter 25-30 minuter) :(....dom lastar henne och är jätte trevliga...dom ska åka iväg med oss men NU har ambulansen fastnat igen på plan mark !!!

Vi får putta och grannar kommer ut och hjälper till...till sist kommer vi loss och färden börjar till ASTRID LINDGRENS barnsjukhus. Vi kommer in och får komma på röntgen nästan direkt men sen börjar strulet...dom konstaterar två mkt kompliserade brott på armen och säger till henne att tyvärr måste vi operera detta...säger man så till en 7 åring som redan är rädd,ledsen och har ont?? sen så kommer en läkare in och säger att det kommer inte bli någon operation ikväll och inatt har han inte LUST att ställa sig och operera....dom gipsar armen utan att räta ut den och säger sedan till oss att åka hem tills dom ringer imorgon...och hon är fortfarande rädd,har väldigt ont..är rädd för att komma åt med armen....HUR F..N kan man skicka hem en 7 åring i detta skick??

Jag satt uppe med henne hela natten och hon somnade av utmattning några gånger...sen så ska man duscha dom hemma innan operation med special tvål....tycker att det är konstigt att dom inte skickade med kirurg kniv,nål och tråd också?? :(

Imorse ringde dom om att vi skulle vara inne till 11.00 och sen så skulle dom operera vid 13.00 men det vart framflyttat till 15.00 sen 16.00....inget händer fortfarande och hon har fastat sen igår kväll :O Är det här verkligen den sjukvård vi betala skatt för??

Jag hoppas att ni inte tycker att jag gnäller....men jag ville berätta hur det fungerar i verkligheten.

Tyvärr vart det inget båtsnack men jag återkommer!

M.v.h Micke

Visningar: 498

Kommentar av Anders Værnéus den 7 Februari 2013 kl. 16.52

Usch. Trist. Stackars lillgumman. Prioriteringarna i livet är ganska enkla när det händer något med barnen. Hoppas det löser snart. Håller tummarna...

Kommentar av Håkan den 7 Februari 2013 kl. 18.32
Oj, låter inte trevligt alls!
Håller med dig fullständigt, hur kan man låta ett barn lida på det viset??
Förutsätter att ni fått hjälp när du läser detta.......!
Kommentar av Micke Persson den 7 Februari 2013 kl. 18.45
Nu har Linn min dotter kommit in på operation efter 26-27 timmars väntetid. Jag träffade läkaren som ska operera henne och han sa till mig att han skäms att vara läkare på Astrid lindgren p.g.a att det inte finns pengar till ytterligare läkare och en operationssal till. Han var från cypern och i hans hemland händer inte detta. Han var ärlig mot mig. ha en bra kväll alla som läser detta. Nu ska jag ta hand om sjuklinen ;-)
Kommentar av Johan Eriksson den 7 Februari 2013 kl. 18.59

Gör en anmälan till sjukvårdens ansvarsnämnd  www.hsan.se Sjukvården är till för oss medborgare inte tvärs om.

Kommentar av Ulf Lindén den 7 Februari 2013 kl. 19.36
Micke, jag lider med er men lägg inte ner tid på www.hsan etc. Lägg all energi på nuet, stötta Dottern och jaga läkarna och ställ krav, sakligt men bestämt! Tro mig, jag har egen erfarenhet, ingen ide att rota i det som varit, då är det ändå försent, satsa all energi på att lösa nuet!
Kommentar av Joakim Funhammar den 7 Februari 2013 kl. 19.55

Nu har du en väldigt tråkig ton ....... NOT

Nä de är inte roligt när sådant händer .De kan bli ett lång varigt trauma för ungar när dom får uppleva något sådant . Fan va surt lider med dig.

Kommentar av Stefan Wendin den 7 Februari 2013 kl. 20.31

Fasiken va ruttet vännen! 
Jag som just undrade hur det gått med flytt och allt och om vi skulle fika i helgen. Skickar lite kärlek och värme till er alla så får vi spurta med båten en annan gång. Hälsa så mycket

Kommentar av Staffan Rosendahl den 7 Februari 2013 kl. 21.07

Aj aj aj vilka tråkiga nyheter Micke! Håller alla tummar jag kan för att allt till slut går bra! Förstår att det måste vara en mardröm att bara vänta och inget kunna göra..

Kommentar av Bernt Nystrand den 7 Februari 2013 kl. 23.11
Tråkigt att höra Micke. Hoppas det går bra med läkningen trots att det börjat så illa.
Kommentar av Micke Persson den 8 Februari 2013 kl. 0.14

Tack för alla fina ord dom värmer kan jag lova....nu är hon nyopererad och har vaknat upp....ätit en god piggelin ;)

Nu ska vi försöka sova och sen hemgång imorgon kväll hoppas jag. Natti natti

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2020   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor