Så kom hon då hem till Piteå - Tullkryssaren TV 34 som jag tidigare rapporterade om hittades i Umeå, övergiven och ledsen. Nu har hon kommit hem till Storfors varv i Piteå för att täckas och snyggas till. Här lite bilder från ankomsten.

Visningar: 304

Kommentar av bo zolland den 1 September 2009 kl. 7.12
Äntligen nån som tar hand om henne. Ulf är en god man som är snäll med gamla båtar och pratar mjukt med dom då o då, (jo samma diagnos som Anders V...) så denna damen kommer nog att må bättre där uppe.
Jag har tipsat om denna båten i många år, och sett den förfalla, men har inte haft möjligheten att ta hand om henne själv, så det känns bra att den kommit till en bra husse. Fränt skrov o vinkelväxlar har hon eller hur?
Bo Z
Kommentar av Anders Værnéus den 1 September 2009 kl. 8.14
Jo Ulf och jag lider nog av samma symtom. Och båten blir ju ännu roligare när man vet att den är byggd i fem exemplar av Nilssons Båtbyggeri i Strömstad som fortfarande finns kvar. :-)
Kommentar av Ulf Lindén den 5 September 2009 kl. 12.24
Hej Båt-kamrater! Vi får väl se vad som händer med Tv34 i framtiden, nu upphör i alla fall förfallet och båten bevaras för framtiden om någon känner sig manad. Till veckan färdigställer vi ett skärmtak där både TV34 och NOS Vätöskrovet får plats att må gott i väntan på ........
Kommentar av Micke Öhman den 18 September 2015 kl. 10.43

Liknar denna CGP skapelse en hel del...?

Kommentar av Micke Öhman den 18 September 2015 kl. 10.43

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor