Classic Fantastic Plastic, del 16: Den som söker han finner.....

Då båten står i sitt kallförråd så är det av naturliga skäl ganska låg aktivitet på båtfronten just nu men jag har faktiskt lyckats hitta en till propeller!
Det är som vanligt inga standardgrejer man håller på med och när det gäller 270-drevet från Chris Craft/Volvo så har vårt naturligtvis det korta navet vilket resulterar i noll propellrar att hitta nytillverkade på eftermarknaden...

Men något av det roligaste med vår hobby är ju själva letandet efter ovanliga grejer så det var bara att sätta igång att kolla i lådor, skrymslen och nätet som gäller. Efter ett antal försök på både här hemma och i USA så fick jag till slut napp på Ebay. Efter lite dealande så blev den min och propellern ligger nu och väntar på California Shipping för vidare transport hem till Umeå.

Det blev precis den jag var ute efter, en 14x21" från Michigan, kort nav och högergående. Den är ju begagnad men ser ut att vara i hyfsat skick och Capella i Stockholm kommer att få gå igenom den innan lack och montage....hoppas den passar nu bara! ;)

Köpte även svindyr original Volvo Penta bättringsfärg till drev och propeller. Färgen var det dock billigast att köpa här hemma Sverige.

Nu är det bara att vänta på att det ska bli varmare ute..... :)

Visningar: 281

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2024   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor