Tom Hemréuss blogg -- September 2011 arkivera (4)

Tänk snabbt!

Om en fotogenlanterna är av märket "Anchor", är det då bra eller dåligt? Är det antika grejor eller är det nyproducerade, billigare kopior? Eller kanske bra kopior?

 

Tacksam för svar fortast möjligt.

 

/Tom

Tillagt av Tom Hemréus den 30 September 2011 kl. 18.56 — Inga kommentarer

Snygga lanternor?

Gick just miste om coola lanternor av koppar med fotogenbrännare på tradera. Tänkte att kanske nån här har några att avvara? Elkonverterade går också fint. Kostern "Stella" måste ju ha riktiga lanternor, och inte av svart plast som fallet är nu. 

 …

Fortsätt

Tillagt av Tom Hemréus den 27 September 2011 kl. 20.04 — 2 Inlägg

Bärgning av en båt... Min båt...

Stod och jobbade i godan ro på varvet i Norge då telefonen ringer. Det är min fram till nyligen granne på Tjärnö som säger: "Hej, Tom. Din båt... (jag genomgår en inre kris i några sekunder) ...har slitit sig och ligger nu längst in i vassen."

  Bara att lägga ner arbetet och köra ut och se hur det står till. Och jo, där i vassen ligger hon, med fören mot land. Hon sitter gott i leran. Jag tänker att hade vinden legat lite mer på nord hade hon malts sönder mot stenskravlet vid vägen…

Fortsätt

Tillagt av Tom Hemréus den 22 September 2011 kl. 21.47 — 8 Inlägg

Vinterförvarning...?

En sån här "hall" skulle man ha till Stella i vinter. Så man kan stå och jobba med henne utan att behöva riva av presenningen först, och därmed få stressa som fan med vårrustning under bar himmel. 

http://www.coverstore.se/product.asp?product=110

 

Men 35000 kr för ett tält... Nja. Nån som har ett förslag på liknande förvaring för mindre pengar? Var inne på ett vanligt partytält, modell större, just för att…

Fortsätt

Tillagt av Tom Hemréus den 6 September 2011 kl. 22.08 — 6 Inlägg

© 2023   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor