Någon som är intresserad av en rak Chrysler 6 marin? Inget backslag och ingen förgasare. Billigt!

Visningar: 403

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Hur många kusar och vilken årsmodell?... i alla fall mellan tummen och pekfingret. :o)
Mvh Janne H
Ca 150 hk och årsmodell tjaa, nja, ungefär
Är det typ något sånt härna.

Ser väl kanske lite nyare ut och är blå, om jag inte minns fel men jag lägger till ett foto i morgon
Hur går det med fotot?
Hejsan,jag är på jakt efter en reservdelsmaskin.Har du motorn kvar?
Eller kanske du janne hansson har lite reservdelar.

pi
Dom gröna maskinerna som jag la upp bilder på kan vara till salu. 115hk från sent 40-tal 400kg styck i dåligt skick. :o)
hejsan,jag håller på att renovera en likadan M27 från 1948,men saknar fördelare och avgasknä .Om en är till salu skulle jag kunna höra av mig på telefon och diskutera vidare.
En annan fråga vilka tändstift sitter det på dina maskiner.Enligt en instruktionsbok för M7 skall det sitta Champion J6 men M27 har förmodligen högre komp så kanske J8 eller J10 stift passar bättre.

pi
Disse motorene var basert på Chryslers bilmotorer. De komponentene som er felles med bilutgaven som f.eks fordeleren bør være mulig å skaffe nytt. Motorene ble levert i størelser fra 190ci til 250 ci og ble brukt i mange av Chryslers personbiler, pickuper og militærkjøretøy fra midtyen av -30 tallet til utpå -60 tallet. I marin utgave ble motorene "snudd" slik at girkassa ble montert i det som er fronten av bilmotoren.
är den såld ??

Nu jagar jag en Chrysler Crown marine typ mitten på trettital o 90hk eller kanske senare fyrtiotal o runt 140hk. Någon som har en att sälja eller vet någon som har en som bara står o väntar på att få lite ompyssling?

RSS

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor