Fick chock igår. Tidningen "Klassiska Båtar" skall läggas ned! Den enda tidskrift som det ju egentligen är något med. Hur kan det finnas typ tio olika tidningar om tatueringar, och så går inte en enda tidskrift om riktiga båtar ihop sig.

Man borde göra revolution under mottot: "Presstöd till Klassiska Båtar". Eller stå utanför regeringsbyggnaden och skvätta blymönja på de ansvariga statsråden!

Visningar: 428

Kommentar av Johan Ankarbäck den 20 Januari 2015 kl. 19.54

Ja, verkligen tråkigt :( Svårt att hitta en entusiasttidning med större bredd än Klassiska båtar och ändå går den inte ihop. Sverige är tyvärr lite för litet ibland...

Kommentar av Anders Welén den 20 Januari 2015 kl. 20.01

Kommer verkligen att sakna den.Andra båttidningar har för lite om klassiska båtar och tidningen "Nostalgia" sporadiska marina inslag räcker inte...

Kommentar av Håkan den 21 Januari 2015 kl. 8.35

Kan bara instämma i klagosången....... :(

Men uppenbarligen har vi påhejare varit för få! Däremot kan man ju även fundera på den i princip helt obefintliga marknadsföringen av tidningen, utanför denna lilla krets som vi själva utgör, hur tänkte förlaget där?

Tycker själv att ett förlag med självaktning borde kunna ha denna typ av tidning i sitt utbud för att visa sina bredd men kanske inte ha samma avkastningskrav som de övriga tidningarna.....

Kommentar av Peter Lindau den 21 Januari 2015 kl. 9.07

Saknad och tråkigt från tidigare inlägg håller jag helt med om. Detta har ju hänt tidigare och då kom ju tidningen tillbaka efter ett tag. (Vi får hoppas på en "nytändning" om något/några år.)

Kommentar av Anders Værnéus den 21 Januari 2015 kl. 11.07

Tack för detta mina herrar. Jo det är trist, mycket trist. Tror faktiskt att hobbyn är den som förlorar mest på det. Det behövs ett samlande forum där nyheter, trender och kunskap möts och utbyts. Så vad ska jag göra nu då...? :)

Kommentar av Ove Lindwall den 21 Januari 2015 kl. 12.52

Oerhört tråkigt, kommer att vara saknad. Tidningen är,  och har varit väldigt viktig för  alla våra klassiska båtar.

Hur många prenumeranter har "saknats" för att förlaget tycker att den skall vara bärande ?

Tycker som Håkan,,ett förlag med lite självaktning borde visa sin bredd med denna tidning.

Kommentar av Håkan den 21 Januari 2015 kl. 13.29

@ Anders: Starta egen blaska vettja! :) Du har väl bra kontakter i såväl den mediala som finansiella världen! ;)

Kommentar av Göran Sandström den 23 Januari 2015 kl. 11.34

Tråkigt att tidningen upphör. Det kanske går att göra något i samarbete med tidningen "Veteranbåten" ?

Kommentar av Johan Wahlgren den 25 Januari 2015 kl. 9.28

jag håller med er alla. väldigt tråkigt att klassiska båtar läggs ned :( finns ju så mycket kvar o skriva om :) och pappersmagasin i tidningshyllan är bra för att hitta till nya framtida träbåtsägare kan jag tänka. 

anders, fortsätt med det otroliga jobb du gör! skriv historiska båtartiklar (mest träbåt ;)  i de båt, nostalgi o skärgårdsmagasin som finns. det breddar o visar vilken kul kulturhistoriskt hobby och yrke som pågår. då hakar fler på! sen hoppas jag såklart att det nu finns tid för boken om varvet sjöexpress... ;)

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2024   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor