Hej alla,

nu är mässan över och jag måste på alla sätt skicka ett stort TACK till alla er som har varit behjälpliga till att göra KMK 100 år till en så lyckad utställning. Vi har haft mängder med människor som varit nere på plats och njut av den fria och lugna atmosfären som rådde i montern. Fakta har studerats, mängder av bilder har tagits. Aktiviteten på Facebook och Instagram har varit stor och jag ser och vet att KMK i och med detta har återtagit en del av den mark som labben tappat hos allmänheten under ett antal decennier.

Jag vill tacka dig Johan Hanzon för ett fantastiskt hanterande av båtarna. Jonas E för ett tålmodigt planerande. Marillo och Hanse för att vi fick komma och alla i kretsen kring KMK för all hjälp till att göra Classic Boat Show 2015 till den bästa någonsin. Vi har alla knutit många nya kontakter som kommer att bli värdefulla i en framtid. Vill redan nu slå ett litet slag för klubbens ”födelsedag” som kommer firas med en hamnfest vid Djurgårdshamnen i slutet på maj. Kanske Allt för Sjön vill vara med på detta också som en liten uppföljning från mässan? Skulle vara kul att ha er med i vårt firande hela året. 

Men sist men inte minst - tack alla båtägare som gjorde detta möjligt. Ert slit och er entusiasm är fantastisk. Jag skulle vilja ge er alla en stor kollektiv kram, men får i dessa digitala tidevarv nöja mig med ett T A C K i alla tonarter.

Visningar: 317

Kommentar av Håkan den 11 Mars 2015 kl. 19.15
Underbart att se! :)
Tycker att gamla KMK-båtar, som vår Kurre II tex, som fortfarande finns kvar borde få möjlighet att söka ett sorts hedersmedlemsskap i KMK, eller vad tycker du Anders?
Kommentar av Anders Værnéus den 11 Mars 2015 kl. 21.05

Nja, för det första har jag inga möjligheter att uttala mig i frågan. Men eftersom kanske 15000 båtar eller något har varit med i föreningen genom åren, är det nog en viss svårighet att få genvägar i detta. Däremot kan du gärna skicka in intresse att bilda KMK-H - en historisk sektion som arbetar på samma sätt som Racersektionen och Ungdomssektionen gör. 

Kommentar av Håkan den 11 Mars 2015 kl. 22.03
Aha, det var ju ett intressant upplägg!
Det finns inget sånt idag alltså?

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor