Årets Mys Racer Eskader går till Gålöbasen

 

Vi har tillsammans med Föreningen Svenska Robotbåtar lyckats fått ett förmånligt erbjudande om att få lägga vår eskader på Gålö basen. Observera frukost ingår lördag och söndag

Där kommer vi att bo på robotbåten 142 Ystad samt på Båsamässen.

Vi har begränsat med sovplatser och kan endast erbjuda 40 bäddar. Se till att ni anmäler er så fort som möjligt eftersom förs till kvarn gäller. Bokningen är bindande.

 

Priset är 375:- per person/natt. I priset ingår logi, som är vandrarhemsstandard (egna sänglinnen medtas) frukost, hamnavgift, guidning på Ystad, uppstart av gasturbinmotorerna, vilket garanterad blir en häftig upplevelse, samt personal som hjälper till på Gålö.

Vid anmälan kräver Gålöbasen namn, personnummer, mailadress och mobilnummer på  samtliga deltagare.

Fredagen den 3 juli, 10.00, samlas vi vid KMK;s brygga för vidare färd mot Gålöbasen. Vi kommer göra ett lunchstopp vid Dalarö och därefter fortsätter vi mot Gålöbasen. Där kommer Föreningen Svenska Robotbåtar ta emot oss och de kommer att guida oss på basen samt på Ystad 142, som också är vår bostad under helgen. På kvällen tänds grillarna upp för gemensam grillkväll. Vi hoppas att några som vanligt tar med sig instrument så det blir lite drag på kvällarna. 

På lördagen tar vi en tur till Utö för lunch och där kan vi också passa på att tanka. Återfärd till Gålö skerare på eftermiddagen. Där tänder vi upp grillarna för kvällens middag. Föreningen Svenska Robotbåtar tänker bjuda oss på en uppstart av Ystads gasturbinmotorer. Det ska tydligen vara en häftig upplevelse.

På söndag går färden tillbaka mot Stockholm och vi gör ett stopp för lunch på vägen in.

Jag önskar att få er anmälan via min mail  jan-pettersson1@hotmail.com  

Välkomna!

OBS! VI HAR BARA ETT FÅTAL PLATSER KVAR SÅ ANMÄL ER OMGÅENDE

Vid eventuella frågor hör av er till:
Janne Pettersson 0739-334898  eller Christian Barfod 0739-123803

Visningar: 566

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2023   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor