Nästa lördag är det den 31 juli och årets upplaga av Fri Fart på Göta kanal går av stapeln. För att evenemanget ska bli ännu bättre än förra året är vi på Museihuset i ett stort behov av personal som kan hjälpa till med allt som behövs.
Jag skulle bli oerhört tacksam om du hade lust att komma ned över dagen och hjälpa oss på Museihuset att göra Fri Fart 2010 till en oförglömlig upplevelse för publiken, båtägarna och alla oss som jobbar. Skicka ett mejl till anders@museihuset.se eller skriv en rad här.
Jag lovar att du kommer trivas med dagen.

Visningar: 120

Kommentar av Ulf Lindén den 10 Juli 2010 kl. 12.00
Vore vi inte upptagna med en lokal mässa här uppe i Piteå (Stora NOLIA) så skulle jag gärna varit med.
För er alla veteranbåtsvänner så kan jag meddela att jag fick äran att vara med och hjälpa till på fri fart för ett par år sedan, 2008 för att vara exakt och jag kan varmt rekomendera er som har möjlighet att ställa upp och hjälpa till, det är bara kul och riktigt kul, man känner en glädje och en stolthet av att vara delaktig i ett sådant evenemang och i en sådan skön gemenskap. /Ulf
Kommentar av Mattias Björkman den 10 Juli 2010 kl. 17.10
Jag är som du redan vet på. Jag jobbar nästa vecka ut sen har jag semester . VI hörs så och bestämmer
vad som ska göras. / Mvh / MAttis
Kommentar av Bo Wahlström den 11 Juli 2010 kl. 1.04
Självklart!
Jag är med!
Kommentar av Johan Hansson den 23 Juli 2010 kl. 8.58
Jag kommer det vet du Anders, men jag tar nog inte med mig någon båt, har bara 30km kärror till dem, lite stressad är jag nu också då vi har snickare här som ska bygga om ladugården åt oss.. mycket på en gång!.. men jag kommer!.. syns om nästan en vecka! ;)

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2023   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor