Tänk att Fri Fart blev precis så bra som jag hade vågat hoppas på. Från klockan åtta och framåt så rullade ekipage efter ekipage in på Museihustes område och när dagen öppnade klockan 10 så var bryggan välfylld och solen framme.
Sedan fortsatte dagen lika bra. Jag vill genom detta tacka alla som på något sätt bidrog till att det fungerade som smort. Tack Micke, Johan, Örjan, och Bosse från SCB för otroligt nödvändig handräckning. Tack Alltransport för ytterligare ett evenemang med proffsiga lyft. Tack Atlantica för sedvanligt gott samarbete. Tack P2 GolfInn för god förtäring samt tack alla andra som var där och njöt.Nu är det bara 365 dagar kvar till Fri Fart 2011. Och redan har jag 6 anmälda båtar.

Visningar: 358

Kommentar av Solveig Dragsten den 31 Juli 2010 kl. 23.33
Stort Grattis Anders!
Jag vet hur det är när allt fungerar med veteranbåtsarr. Kunder inte komma ..vi kämpar på med ZIGRA och hoppas på sjösättning snart.
Hälsn Solveig o Lars

Kommentar av Bengt Edewald den 1 Augusti 2010 kl. 0.00
Tack Anders för ett toppenarrangemang!
Kommentar av Mårten Hagelin den 1 Augusti 2010 kl. 1.35
Tack Anders! Det var kanotbra dag :-)!
Jag har nu 365 dagar att slutföra Wetrodprojektet på, så att Wetrods äntligen kan entra kanalmanegen.
Kommentar av Johan Hansson den 1 Augusti 2010 kl. 12.54
Tack Anders, rena nöjet att få hjälpa till, och vilket tillfälle att få träffa andra båt-tokar och på det rätta stället dessutom. :-D men nästa år då badar jag min balja med de andra baljorna...
Kommentar av stefan sandström den 1 Augusti 2010 kl. 14.14
Bockar å bugar för en kannon dag...det va första gången för oss..men ej den sista..mvh stefan å la familia
Kommentar av Rickard Lundgren den 1 Augusti 2010 kl. 14.27
Jag tackar oxå för denna underbara båtparadisdag!!
Kommentar av Inge Andersson den 1 Augusti 2010 kl. 20.35
Tack Anders !, det var en underbar dag och ett mycket trevligt race som säkert sporrar fler att komma igång med sina objekt !. Själv är jag salig att på 7 månader både byggt min Speedy och kört på Karlskrona Träbåtsfestival samt Fri Fart och det hela fungerade kanon !!!, helt underbart att efter 40 år ratta en Speedy igen. Jag kommer till Fri Fart nästa år om jag och båten är i trimm !!!
Kommentar av Michael Hackman den 2 Augusti 2010 kl. 9.36
Vill tacka Anders för att du orkar o hans fru för att hon lånar ut honom och ensam får ta hand om halva Rimforsa blivande fotbollslag... Tack också till övriga "vollisar" detta är i särklass det roligaste volontär jobb som finns o jag tänker inte förklara varför utan det får Ni räkna ut själva o är det svårt så prova på själva nästa år. Mössan av o pannan i backen för Fri Fart som ett av det bästa arrangemanen på sommren!
Kommentar av Anders Værnéus den 2 Augusti 2010 kl. 10.04
Jag blir ju banne mig tårögd. .. :-)

Vill också berätta lite vilka det är som orkar år efter år att dra lasset och styra skutan Museihuset mer än jag själv:
•Per-Åke Evholt - en av grundarna av Museihuset. Makalös kunskapsbank och arbetsmyra
•Hans Værnéus - en av grundarna av Museihuset tillika min far. Pedagog och mr Modellbil i Sverige och Europa. En idealist av stora mått.
•Henry Fahlström - tillkommen under de senare åren. Arbetsmyra och kunnig. Löser allt som kommer i vägen
•Hans Larsson - mannen som jag oftast leker med. Har en osinlig entusiasm. Lever efter mottot. "Problem? Vi har garanterat löst det innan vi går och lägger oss". Och hittills har det stämt.
•Jonas Granlund - problemlösare med ett osinligt humör. Arbeta mycket tillsammans med Hans V med att utveckla bil- och leksaksdelen
•Gun Værnéus, museets ekonom och en av grundarna. Ävenså min mor. Har dragit ett enormt lass genom åren.

Och så vill jag, liksom Hackman, även säga att min fru Helena är en direkt orsak till att allt detta kan bli av i min värld. För utan henne skulle varken detta eller jag fungera.
Tack alla.

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2023   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor