För tung, fungerar inte, möjligen för stor, fullkomligt förödande för plånboken MEN JAG FÖLL SOM EN FURA I GUDRUNSTORMEN.

Var på antikmässan och tänkte glädja min fru med att inte alltid hålla på med den där båten. Men chi fick vi, efter 10 minuter var hela dagen förstörd. Jag passerade Billes Antik & Inredningen och där stod hon. Kompassen som enligt uppgift suttit på den enmastade gaffel riggade skärgårdsseglaren Beduin (mycket tacksam om det är någon som vet något om båten), stod och väntade på att komma hem till M/Y Mysig för att åter få en hemvist i livet. Först sitta på ett kaffé och våndas, för att titta på något annat var fullkomligt omöjligt, för att till sist inse att livet är för kort för att inte få vila sina ögon på detta underbara mästerverk. Skall nu försöka ta reda på var den kan vara tillverkat och annat trivialt för när det kommer till kritan så struntar jag egentligen i det och kommer att glädjas varje gång ögat stannar till för att skänka mig en liten tanke vad livet egentligen är till för.

Nu är det bara att åka hem och plugga på hur man renoverar en kompass... och sedan montera henne i det nya värdshustet Mysig.

Ola

Visningar: 134

Kommentar av Erik Olof Tidblad den 20 Februari 2010 kl. 18.31
Häftig sak,,,den kommer att pryda sin plats,,,:-/
Kommentar av Johan Wiman den 20 Februari 2010 kl. 19.33
Kommentar av Solveig Dragsten den 21 Februari 2010 kl. 9.57
STORT grattis...såååå vacker, den hade jag inte heller kunnat motstå. Antikmässan är kul att gå på synd att man nu mera bor lite för långt bort för att bara hoppa in så där. Hoppas din fru också kommer att älska den. Undrar var den är tillverkad..kanske England????? Det är de "små" detaljerna som gör en båt komplett och lite extra.. Lycka till hoppas få se den på plats någon gång.

Solveig
Kommentar av Anders Værnéus den 22 Februari 2010 kl. 7.20
MAe West sa någonting i stil med att " det bästa sättet att hantera frestelser är att falla för dom"... :-)
Kommentar av Ola Hansson den 22 Februari 2010 kl. 10.42
Tack Anders, den värmde.
Kommentar av Kent Werner den 1 Mars 2010 kl. 12.07
Grattis till ett förnämligt inköp. Mycket tjusig pjäs. Man kanske kan få se den in natura i sommar på CGP-mötet ........

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor