Har ägnat ytterligare några timmar idag åt fortsatt tvagning av Komet. Det kändes lite motigt att vara på varvet idag, troligen beroende på rubriken....

Jag visade jakten för en spekulant i fredags. Hade ganska oväntat ett mail i inkorgen från en herre som ville komma och titta på Komet. Han visade sig komma från England, vara bosatt i Italien och arbeta i Sverige, Kiruna närmare bestämt.

Det är en mycket märklig känsla som infinner sig när någon kliver runt på jakten i syfte att ev. köpa den. Jag vet ju så väl att om han eller någon annan köper henne av mig, så stängs den dörren för alltid, samtidigt som det vore skönt om denna nu ganska långdragna process kunde få ett slut på ett eller annat sätt.

Nåväl, han verkade nöjd med det han såg och skulle återkomma när han undersökt möjligheterna att ha henne kvar i Sverige, för det var tydligen hans plan.

Eftersom det alldeles tydligt kommer att dra ut på tiden med en försäljning, så är det väl bara att sätta igång med vårrustningen nu när tvättningen är avklarad. Så länge ingen affär är klar måste jag jobba vidare som om jag skulle ha Komet kvar.

Så om allt går som jag hoppas kör jag/vi igång rustningen på söndag.....

Visningar: 273

Kommentar av Anders Værnéus den 17 Oktober 2011 kl. 20.13
Peter, slå en pling så surrar vi lite. Tror jag vet vem mannen är...
Kommentar av Peter Björkdal den 17 Oktober 2011 kl. 20.51
Anders: Det gör jag, just det var faktiskt mitt egentliga ärende när jag ringde dig senast, men det glömdes visst bort.....

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2023   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor