Jaha, jakten på land sedan ett par veckor. HAr ägnat dagen åt utvändig tvätt av däck, ruff och fribord. Egentligen hade jag ju tänkt att någon skulle äga "Komet" vid det här laget, men ännu är ingen affär i hamn....
Således blir det väl så att jag ska vårrusta "Komet" ännu en gång, och känslorna inför detta faktum är minst sagt blandade. Hjärtat säger "försök ett tag till" medans hjärnan skriker "du har inte tid". Vi får se vad det slutar....Väntar besked från en tysk spekulant den närmaste tiden. Oavsett om han köper båten eller inte, så börjar jag nog med vårrustningen snart. Jag hoppas hinna slipa alla ytor som ska målas/ fernissas nu i höst.

Visningar: 471

Kommentar av Peter Scheu den 11 Oktober 2011 kl. 19.32

Jag tror du kommer att ångra dej resten av livet om du säljer Komet, det här var ju din drömbåt!

Sänk ribban några år och kom igen sen.

Tips från en vän...

Kommentar av Tor Hedvall den 12 Oktober 2011 kl. 12.26
Du vet vad jag har sagt till dej Peter, följ hjärtat. Om några år får du tid igen och då blir det ännu mer glädje med att rusta båten. Se på mej, barnen är nu 13 och 15 år och jag har bättre tid för det jag verkligen vill göra. Lägg Komet i malpåse ett par år, det tål hon.
Kommentar av Henrik Widstrand den 12 Oktober 2011 kl. 15.23
Behåll henne du får alldrig en lika fin båt .Bara att hakka sej igenom småbarns årena på någott sätt kommer man ut starkare på andra sidan!!!!!!
Kommentar av Peter Björkdal den 12 Oktober 2011 kl. 18.21

Hmm, alternativet med "malpåse" är egentligen lockande, men funkar inte om jag inte lyckas hitta något annat för mig och familjen att segla i under tiden. Har försökt hitta en sådan lösning, men utan framgång.

 

Kommentar av Peter Scheu den 13 Oktober 2011 kl. 7.25
Våga fråga! Det finns ju massor av båtar i din närhet som skulle må bra av att röra på sej i bland, och så är det ju inte fel att prova lite olika båtar så man vet vad man verkligen vill ha om det nu är försäljning som är ända utvägen...
Kommentar av Peter Björkdal den 13 Oktober 2011 kl. 8.27
Jag har faktiskt frågat runt lite, men hittills kammat noll. Dessutom är det ju så att jag har hitta en fin Passad som ligger och väntar på mig....så jag vet precis vad jag ska ha om det blir försäljning! det känns inte ett dugg kul att sälja Komet egentligen, men efter fyra somrar utan segling är jag beredd att göra i stort sett vad som helst för att komma ut på sjön nästa sommar.
Kommentar av Peter Björkdal den 13 Oktober 2011 kl. 10.01
Nix inte den...
Kommentar av Peter Scheu den 13 Oktober 2011 kl. 22.07
Utan att låta spydig, men varför tror du att du kommer segla en passad mer, om du inte seglat Komet på 4 år?
Kommentar av Peter Björkdal den 14 Oktober 2011 kl. 6.36
Komplett med dynor, fungerande pentry, toalett, värmare, kort sagt en helt FÄRDIG båt. Komet saknar f.n. allt detta.

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2023   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor