Det är inte bara i den östra Rikshalvan (läs Finland) som Century har funnits och finns. Även i Sverige har vi haft agentur för det kända amerikanska märket genom firman Anglo Nordic på Linnégatan som var agenter för många kul - ibland båtrelaterade - märken.

Ska jag handla - ska jag inte? Inte!!!!

En av Anglo Nordics båtar hamnade sedermera i Linköping där vi hittade den under en presenning i våras. Titt blev det men när det visade sig att den var till salu blev jag livrädd. Att handla är silver men att avstå är guld. Så tycker i alla fall den eviga stöttepelaren på hemmaplan. Kastade mig därför i bilen och körde därifrån skrikande "jag kan avstå. Jag kan avstå".

 Instrumenten! Instrumenten!!!! Bara det är ju ett incitament att handla. INTE!!!! Plats i stolen Værnéus!

Den såldes sedan till Åkersberga för pengar som bara motorn var värd. Var det du som handlade?

Visningar: 227

Kommentar av Håkan den 7 November 2013 kl. 8.44

...hade två sådana instrument ett tag, kastade ett! Var det dumt? ;)

Kommentar av Anders Værnéus den 7 November 2013 kl. 9.01
Bäste bror, skickar dumstruten på posten.
Kommentar av Håkan den 7 November 2013 kl. 9.44

Tack, har du min storlek? :)

...det jag kastade var utom räddning och det andra följde med Gilda vid försäljningen.....

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor