Då jag satt ock läste sista numret av Klassiska Båtar, (vilket är riktigt tråkigt) funderade jag på vad man själv kunde bidra med för att intre intresset och "farten" inom "hobbyn" ska avta allt för mycket nu när tidningen inte längre kan funka som vattenhål. Jag tänkte då att man får väll bidra med det man kan och kanske det kan vara till någon positiv effekt om jag slänger in lite mer bilder från mitt arbete med Audrey (inte historiskt korrekt namn). 

Så därav 79 Bilder från min däcksrenovering. 

Vart det bara för mycket bilder? Kan inte säga att jag och bildhanteringen här på scb blev bundisar, och jag ser att bilderna ligger i allt annat än kronologisk ordning. Rättade till det i mitt album men verkar inte ge effekt på "övergripande" bilder.

Så släng skit om ni tycker det blev för mycket eller bara drygt. 

Om inte, så håll till godo och fortsatt visa vad ni pysslar med under presenningar, i lador och verkstäder.

//Erik

Visningar: 285

Kommentar av Johan Wahlgren den 12 April 2015 kl. 9.31

Kul med mycket bilder :) men saknar lite bildtexter... gör ju det hela extra kul!

Vilket jobb du gjort, helt otroligt!! är det bilder från båtbyggarkursen också? såg att det var andra träbåtar omkring på vissa bilder. måste bara haka på en sommar, ser riktigt kul ut :) 

Kommentar av Erik Richardsen den 12 April 2015 kl. 12.03

Ska fylla på  bildtexter. 

Ja precis de bilderna där jag har gräsmatta runt båren är från Stensunds träbåtsrenoveringskurs sommaren 2014. 

//E

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor