Anders Værnéuss blogg -- Juli 2012 arkivera (7)

FRi Fart 2012 - på internationellt digitalt farvatten

Nu är vi världskändisar. Fri Fart 2012 har nått ut på internationellt farvatten. Yieeehaa. Vad ska detta sluta med? Strutanr jag i. Bara det är kul och driver detta framåt. I full fart. I Fri Fart. Mot nya tider. Ännu roligare tider. Klicka här och…

Fortsätt

Tillagt av Anders Værnéus den 30 Juli 2012 kl. 0.58 — 5 Inlägg

Fri Fart 2012 - tack alla

Idag trött. Men lycklig och glad. tänk att vi fick ihop det. Tänk att ni fick ihop det. Så mycket båtar. Så mycket folk. Och en stämning som gick utanpå allt annat som tidigare känts på Museihuset. Jag är glad och stolt över att få arbeta med alla er för att kunna bjuda allmänhet och synnerhet på ett evenemang som detta.

Nu är det bara 364 dagar kvar till Fri Fart 2013. Det kommer bli en del nyheter tills dess. Så vill du vara med - håll ögonen öppna.

Välkomna tillbaka och tack…

Fortsätt

Tillagt av Anders Værnéus den 29 Juli 2012 kl. 13.09 — 11 Inlägg

Fri Fart Gävle - Kommunen kvävde sig självt

Efter ett antal månaders förberedande, planerande, diskuterande och dividerande, vände plötsligt Gävle kommun och sa plötsligt nej till att köra på Gavleån.

-Det känns eländigt, säger Jörgen Lundén som varit med om att planera evenemanget. jag har ju från kommunens sida arbetat hårt för att få Fri Fart till Gävle som ett dragplåster under Atlasdagarna. Men nu när en annan del av kommunen gör helt om, utan att göra efterforskningar om vad eventet egentligen går ut på, så känns det skit…

Fortsätt

Tillagt av Anders Værnéus den 25 Juli 2012 kl. 17.47 — 21 Inlägg

Säsongen är över för Sverige

Efter en mycket lyckad uppvisning på helgens Poker Run i Sandhamn laddade teamet runt rekordbåten Sverige för den kommande helgens classic boat event Fri Fart på Göta kanal, men oturen ville annorlunda.

-Efter en incident igår kväll skadades Sverige så att vi nu måste ta upp henne till varvet för att kolla igenom allt, säger ägarna. Tyvärr vet vi ännu inte när hon åter kan vara i drift.

Sverige hade annars fungerat klanderfritt och hade hittills nått ca 65 knop - detta utan att…

Fortsätt

Tillagt av Anders Værnéus den 25 Juli 2012 kl. 14.30 — 5 Inlägg

Fri Fart - vilken dag det blir...

Boys and girls, ladies and gentlemen, mina damer och herrar - på lördag går årets wow av stapeln. Fri fart blir något helt fantastiskt och en upplaga som kommer slå allt. mellan 25 och 30 båtar kommer att befara kanalens vackra vatten. Här kommer allt från läckra 1960-talssportbåtar till klassiska mahognyracers att visa upp sig.

Det blir en blandning från hela…

Fortsätt

Tillagt av Anders Værnéus den 23 Juli 2012 kl. 14.37 — 2 Inlägg

Bodrensning - nu är det dags igen

Stämmer - husen är fyllda, tomten belamrad - varför ska jag ha så mycket båtar. Hjälp mig att decimera projektmängden och skaffa dig ett bra vinterprojekt på en gång:

•Vitesse - Carl Plym 1929 - unik commuter med skarpa slag. 10,5 m. Pris: 200.000 kr

•Schelinaren - V-bottnad passbåt byggd på Schelins varv i Kungsör 1918. Endast skrov. Pris: 10.000 kr

•Iris - nästansyster till den kända Sexan med reversatorakter och allt. Komplett men behöver bottenarbete. Pris: 49.000…

Fortsätt

Tillagt av Anders Værnéus den 18 Juli 2012 kl. 0.48 — 1 Inlägg

Fri Fart - D minus 16

Hej,

16 dagar kvar till årets drabbning på Göta kanal. Det pirrar redan i hela kroppen. Huvudet snurrar av tankar och när jag läser listan på de båtar som kommer för att åka så blir jag helt fashinerad. Detta blir ett år utöver allt annat. En show som slår allt. En dag som kommer gå till historien...Men för att allt ska bli så makalöst bra så behöver vi även…

Fortsätt

Tillagt av Anders Værnéus den 12 Juli 2012 kl. 23.30 — 7 Inlägg

© 2023   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor