Idag trött. Men lycklig och glad. tänk att vi fick ihop det. Tänk att ni fick ihop det. Så mycket båtar. Så mycket folk. Och en stämning som gick utanpå allt annat som tidigare känts på Museihuset. Jag är glad och stolt över att få arbeta med alla er för att kunna bjuda allmänhet och synnerhet på ett evenemang som detta.

Nu är det bara 364 dagar kvar till Fri Fart 2013. Det kommer bli en del nyheter tills dess. Så vill du vara med - håll ögonen öppna.

Välkomna tillbaka och tack för i år.

/Anders

Visningar: 409

Kommentar av Inge Andersson den 29 Juli 2012 kl. 13.19

Anders !! utan din enorma drivkraft hade vi inte haft lika stor glädje av våra klassiska båtar ! Du sporrar verkligen till att denna hobby fortlever o ökar !!

Tack Anders !!

Kommentar av Jan Sundstedt den 29 Juli 2012 kl. 13.54

Jag håller helt med Inge! Tack för denna gången och en extra tacksamhetens tanke till vädergudarna som stod oss bi även i år!

Kommentar av anders svenson den 29 Juli 2012 kl. 18.11
Verkligen Anders, tack för att jag fick delta i detta! Kanonkul
Anders S
Kommentar av Hans Sanne den 29 Juli 2012 kl. 18.51

Det här var den roligaste "Fri Fart" som jag varit med på. Speedygänget var en rolig upplevelse och alla dina medhjälpare gjorde en fantastisk insats. Ljung är veteranbåtarnas Mekka kan man nog säga.

Men även solen har fläckar. Jag tänker på killen som körde en "jetbåt" och drog upp en kaskad av vatten som träffade en familj med tre grabbar och dessutom min fru och hund som gjorde en volt av allt vatten. Jag och några med mig tycker att han skall få "rött kort". Han får stå över två Fri Fart. Två gånger.

Man gör inte så. Den familjen har vi tappat för all framtid tror jag. Vi måste köra med huvudet inte med gasreglaget. Gasa kan vilken idiot som helst.

Hur som helst på kvällen träffade vi en trevlig familj på campingen som skulle bevittna arrangemanget och de var mycket nöjda. Så nästa år kommer jag med en modifierad Speedy om det går bra. Tack och hej.

Kommentar av Anders Værnéus den 29 Juli 2012 kl. 19.21
Tack Hans. Vill bara meddela att han lyftes upp efter race två. Vi har inte råd att ha buskörningar på eventet eftersom dåligt båtuppförande kan äventyra hela eventet. Så någon mer körning av ovan nämnda blir det inte...
Kommentar av Stefan Wendin den 29 Juli 2012 kl. 19.32

Super kul, mycket bra roddat!

Kommentar av Christian Larsson den 29 Juli 2012 kl. 20.08

Mitt första Fri Fart blev så roligt att jag redan längtar till nästa års;) Vill tacka Anders o alla andra både funktionärer o andra båtägare för den trevliga dagen!

Kommentar av Joakim Funhammar den 29 Juli 2012 kl. 23.07
Mitt andra fri fart männ fursta som jag har medvärkat i blev kanon och fick treffa monga nya vänner många tack till alla.
Kommentar av Helena Sund den 30 Juli 2012 kl. 17.20

Tack även från mig! Jag blev lite orolig när pappa i onsdags berättade att han skaffat en annan Speedy till mig, och att han ville att jag skulle köra den på Fri Fart redan i år. Ingen provtur i förväg fanns det utrymme för heller. Men OJ så bra det gick, och OJ så kul det var. STORT tack till alla inblandade och för allt vänligt bemötande jag fått från alla "gamlingar! Det är jättekul när folk kommer fram och berättar att de byggt en Speedy när de var unga, och de blir väldigt glada när jag berättar att Åke Sundstedt är min farfar! Jag kommer och kör nästa år också. Betrakta mig som anmäld, Anders!

Kommentar av Bo Wahlström den 30 Juli 2012 kl. 22.31

Tack från mig med! Första året som jag kör, men sjunde året jag är med, och det lär inte bli det sista :)
Tack Anders och alla andra. för ett strålande arrangemang, vi längtar redan till nästa gång! 

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor