Anders Værnéuss blogg -- April 2014 arkivera (5)

Platsbåtsteve

God morgon.

Passa på att njuta av vad den norska plastbåtsmiljön har att bjuda på. Mycket trevlig morgonteve. Klicka här.

Tillagt av Anders Værnéus den 25 April 2014 kl. 8.00 — Inga kommentarer

Ladu-tömning, del 2

Inte så mycket objekt kanske, men Ruben Östlundracern Solavie måste nu få gå vidare efter många år som utställningsbåt på Museihuset. En otroligt komplett originalbåt där i stort sett allt sitter där det ska. 7,2 meter lång och med dubbla sittbrunnar och stora motorluckor kan denna rundbottnade utomskärsracer rymma mycket kraft för snabba och bekväma transporter.…

Fortsätt

Tillagt av Anders Værnéus den 24 April 2014 kl. 12.23 — 2 Inlägg

Ladu-tömning del 1

Det finns alldeles för många båtar i mina gömmor. Några måste bort. Kanske din drömbåt står hos mig? Och då är det väl bättre att den hamnar hos dig istället så att den kan få liv igen istället för att vila hos mig. Här är lite av det som behöver få ny ägare. Vilken väljer du?

Boghammar-skrov ca 1936. Renoverad…

Fortsätt

Tillagt av Anders Værnéus den 24 April 2014 kl. 12.08 — 13 Inlägg

När hjärtan brister

Ibland väcks hjärtat av annonser på ett speciellt sätt. Som denna Forslund Camilla. sist jag såg den var det en omhuldad pärla ägd av en lekkamrat som gav allt för att den skulle vara fin och vacker på sjön. Forskade i dess historia och gjorde allt rätt. Sedan tvingade livet honom att sälja och båten försvann från horisonten. 

Tills nu. Dyker…

Fortsätt

Tillagt av Anders Værnéus den 24 April 2014 kl. 8.39 — 5 Inlägg

På ett lastbilssläp någonstans i Sverige

På ett lastbilssläp någonstans i Sverige så stod igår en av de mest udda racerbåtar vi har i Sverige. Båten har stått undanställd under presenningar utanför Västerås i kanske 30 år - borta från alla ögon, borta från de flestas vetande. 

För dryga året kom den ut på annons på Blocket. Blev liv i luckan då de flesta inte kände till dess existens. Men priset var satt…

Fortsätt

Tillagt av Anders Værnéus den 1 April 2014 kl. 8.15 — 18 Inlägg

© 2023   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor