Inte så mycket objekt kanske, men Ruben Östlundracern Solavie måste nu få gå vidare efter många år som utställningsbåt på Museihuset. En otroligt komplett originalbåt där i stort sett allt sitter där det ska. 7,2 meter lång och med dubbla sittbrunnar och stora motorluckor kan denna rundbottnade utomskärsracer rymma mycket kraft för snabba och bekväma transporter. Idag sitter en Ford Zephyr under luckorna som ger ca 20 knop på topp. Pris: 165.000 kr

Power Cat - Sveriges ballaste klassiska sportbåt. Med lite fix får du henne igång redan till sommaren med en 135 hk OMC-motor därbak. Behöver ny inredning för att bli snygg. Pris 45.000 kr inklusive specialbyggd vagn.

Fina fenor på denna Realloy. Mycket bra objekt som bara behöver en motor för att komma igång till sommaren. Pris: 10.000 kr

Ska jag verkligen sälja Nounourse? Den sist byggda Essbåten? Tveksam. Men är det just en sådan som du är ute efter så lägg ett mejl till anders@sjoexpress.se så får vi språka om saken. Hon blir tyvärr inte så billig dock. Hon är ju ändå ett unikum rakt igenom med allt kvar i original.

Visningar: 1827

Kommentar av Vanessa Fristedt den 24 April 2014 kl. 20.45

Ååå vad fin Nounorse är!  Härligt skrov. Men vitt kapell ska det vara tycker jag. Vårhälsningar, Vanessa

Kommentar av Anders Værnéus den 28 April 2014 kl. 23.13

Tack Vanessa. Kan hålla med om ljust kapell. Om inte måsarna fanns... :) När får du din båt i havet? Skulle vara kul att göra ngt till tidningen på den.

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor