Visningar: 1665

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Kände bara ett stort WOW när jag såg den!!

tyvärr är verkligheten en annan än vad som sägs i annonsen...

 

Vad menar du Anders? Är det mycker mer jobb än att med "varsam hand" sköta om henne?

:-0

Eller ?

Om varsam innebär kofot, bräckjärn och en osinlig plånbok, så stämmer det...

 

Hon är grymt sliten - legat nära nog otäckt i två vintrar och behöver mängder med arbete för att åter bli i skick. Så varsam hand - njaee

Hej alla kära båtentusiaster!

 

Tycker att det är tragiskt att finna att någon klättrat omkring på MIN båt olovandes och tagit bilder för att smutskasta mig och min underbara båt. Har aldrig nånsin hävdat att denna är i perfekt skick. För dem som faktiskt bemödat sig med att ringa på annonsen istället för att smutskastat den via andra medier har jag ärligt berättat att däcket behöver genomgås, att båten inte legat i under sommaren. Dock är motorerna i  bra skick dessa är två mercedes dieslar. Skrovet är helt genomgånget innan vi köpte båten. Den behöver dock bottenmålas igen. OM nån nu skulle vara SERIÖST intresserad av denna båt sitter jag på mkt fakta och historia. Denna båt är UNIK. Det följer dessutom med utrustning i mängd till denna båt som skulle kosta en hel del att införskaffa. Jag står upp för min båt och är ärlig!! De bilder jag nu publicerar tog jag för en vecka sedan och dessa skickar jag till potentiella SERIÖSA köpare!!!!! Tack för ordet!!

Hej Annika, tack för att du kompletterar mina bilder med bilder som jag inte kunde ta eftersom jag inte ville kliva upp och klättra på din båt. Silvergrogg är som du skriver, en mycket unik båt med en fantastisk historia som polisbåt och under 1970-talet ombyggd till ett mycket smakfullt commuterutseende. Och det var just därför jag blev lite bedrövad när jag såg (och har sett henne de senaste två vintrarna) ligga bara delvis täckt och med moder natur lite väl nära in på livet. 

Mitt syfte var inte att smutskasta henne utan att visa att de tyvärr finns en hel del att göra på henne igen, men hoppas verkligen att hon får en ny ägare som uppskattar henne och hennes historia och kan sätta henne i stånd igen till den mycket vackra båt hon kan bli. För det är hon värd.

Annika börjar bli dax att kontakta varvet SNARAST.

RSS

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor