Det næremer seg datoen hvor jeg setter kursen mot Stockholm og Österskär for å hente min nye elskerinne.  Det var kjærlighet ved første blikk og salg ble diskutert da jeg var på besikting for ca en måned siden.

Hun er en gammel dame fra 1928, etter hva jeg har fått opplyst.  Etter hva jeg kan forstå, er hun bygget etter tegning #738 eller #742.

Flere av dere vil kanskje synes det er synd at ett lite stykke Svenks kulturarv flagges ut til Norge, men det handler tross alt om å bevare en trebåt.  Hun har stått ca 20 år på land allerede, det blir nok noen år til før hun igjen skal på vannet.  Men på vannet skal hun!

Bilder kommer senere.

Visningar: 280

Kommentar av Anders Værnéus den 18 Juni 2013 kl. 3.10
Ska bli spännande att se vad det är för båt du räddat. :-)
Kommentar av Jens G. Johansson den 18 Juni 2013 kl. 11.53

Det viktiga är inte vart man bor eller i vilket land båten hamnar. Det viktiga är att hon hamnar hos en person som respekterar dess historia och konstruktör. Med passion och envishet gangar man så för att kommande genarationer skall få se dessa klenoder i dess rätta miljö, och inte ruttna upp bortglömd i en Svensk skogsdunge!

Kommentar av Joakim Funhammar den 18 Juni 2013 kl. 16.15
Då är du i mina hemtrakter . Hoppas den motsvarar dina förväntningar ;-)
Kommentar av Torgeir Dolven den 18 Juni 2013 kl. 22.15
Takk for tilbakemeldinger!
Hun virker til å være i særdeles bra stand, alderen tatt i betraktning. Båten har vært i samme familie siden 1958 og er helt tydelig blitt tatt godt vare på.

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2023   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor