Jag har nu hållit på i denna roliga hobby i drygt 25 år. och aldrig slutat att förundras över hur mycket saker det hela, hela, hela tiden dyker upp. Nyhet efter nyhet kommer fram ur ladorna och trots att vi idag är fler snokar än någonsin tidigare som letar efter nya spännande objekt, så dyker det ständigt upp nya.

När ska det ta slut? ja - den som det visste. Jag vet bara en sak att den som gissar på ett datum kommer att få fel. Våra lador och gömmor äro outsinliga och handlar det inte om "nya" fynd så handlar det om gamla "Fynd" som glömts bort och som sedan återhittas.

Vad tror du? Hur många läckra skapelser finns kvar i vårt land? Hur många sitter du och tjuvhåller på i väntan på att de ska bli till salu? Jag tänkte lätta lite av mina senaste roligheter - faktiskt för att fresta dig att själv ge dig ut och söka. För ju fler vi är som har ögonen öppna - desto fler är vi som hittar roliga saker. Och desto roligare blir hobbyn för oss alla.

Och du - visa upp dina fyndgömmor också. Men bjud på spänningen och håll deras existensplats hemlig. För det triggar oss andra bara att inte veta. Utan bara få en smak av hur mycket kul som fortfarande finns kvar. Hos mig, hos dig och hos den okände ägaren...

Så med detta lilla bildcollage vill jag önska dig en riktigt trevlig helg och önska dig god lycka på dina strövarstråt. För vem vet - i ladan "next door" kanske det stora fyndet står. Har du kollat?

Visningar: 240

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor