Medan pågående projekt så smått närmar sig sitt färdigställande så börjar ju grubblerierna över nästa projekt, en rätt trivsam fas av processen för övrigt. Just idag har det varit mycket tankar kring hardtop-båt.. är det inte lite dags för dom nu? :) Tänker lite på t.ex Crescent 495.. brunorange skrov, mattsvart tak på ht:n och härlig brun 70-talsgalon i dynorna! Gärna en trevlig 70-tals Evinrude oxå.. Eller Selco cabin med inom- eller utombordare.. eller... ja det finns ju lite att välja på här.. Mitt bestånd av snurror passar ju förstås bättre, rent tidsmässigt, med en campingbåt i trä.. Och det vore ju också kul. Jaa, vi får se vad det blir!

Visningar: 278

Kommentar av Lasse Modin den 19 Februari 2011 kl. 17.12

Hardtopbåtar är aldrig fel. Crescent 495 går hyggligt i sjön, Selco'n är sämre. Crescent 54, den öppna sportversionen av 53:an är också en trevlig båt liksom den sällsynta 66(5) HT.

 

Men ska man verkligen använda båten så är svaret givet, Fjordling 17...

Kommentar av Peter Eriksson den 19 Februari 2011 kl. 21.27

Eftersom vi även har en plastbåt från 74:a (Nordic 79) så har frugan fått för sig att vi bara ska ha sjuttiotals saker iden. Porslin, burkar och behållare till köket är enbart ifrån sjuttiotalet.Börjar bli dyra på loppisar och samlarmässor men dock helt överkomliga.

För mig som är född i början på sextiotalet är ju sjuttiotalet den del av uppväxten som man kommer ihåg och har minnen ifrån.

Kommentar av Anders Værnéus den 20 Februari 2011 kl. 10.10
KUl tankar. Hmmm - Monarks Moby Dick kanske. Med Crescent 45°-drev. Det skulle vara en udda fågel att rädda.
Kommentar av Mikael Frank den 20 Februari 2011 kl. 10.44
Jag har en pågående renovering, som har kommit av sig lite, av en campingbåt i mahogny från 60-talet. Vill du ta över? Båten finns beskriven här.
Kommentar av Leif Löfberg den 22 Februari 2011 kl. 0.40
Tycker mej skönja en trend till glasfibertillverkade båtar, kul!...

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor