Började förmiddagen med att städa undan i båten, hittade bland annat ett antal små plastpåsar med skruv från inredningen som legat kvar fast dom borde varit hemma i verkstaden.

Sedan gick jag lös på ett träspant, TS1 som jag kallar det, TStyrbord1, tänkte att vi ska börja med att basa ett nytt där så småningom.

Efter lunch dök Nisse upp och började malla J4 och J6 samtidigt som jag slutförde demonteringen av TS1, Göran dök upp och satt och pratade en stund tills det blev för kallt och när Nisse mallat klart gick vi över till Niklas och fikade. Tomas var där också så vi började snacka basning av spant som han ska hjälpa mej med.

Rätt var det var dök Pelle upp som köpt Rush III och så flöt samtalet in på A22:or och Rush III öden och äventyr.  När jag hade packat ihop och skulle ge mej av hemåt kom Ante förbi och tittade till Rival.

En trevlig dag blev det och lite fick vi gjort också. 

Visningar: 54

Kommentar av Roger Reigstad den 9 Januari 2011 kl. 20.31
Hei, morsom lesning, kjenner meg att i dette :) Ofte jeg føler jeg må snike meg opp i garasjen for å jobbe, og helst med lyset av. Ellers går arbeidstida i båtprat ;) Veldig koslig, men ingen framdrift på båten da.
Kommentar av Henrik Widstrand den 10 Januari 2011 kl. 10.13
Kul att Rush III kommer tillbaka vad har han för tidsplan på renovering?
Kommentar av Tor Hedvall den 10 Januari 2011 kl. 11.24
Rush III ska bli klar till sommaren 2012.
Kommentar av Henrik Widstrand den 10 Januari 2011 kl. 12.25
Kanon skall bli kul att se henne i vattnet .Såg henne för 15 år sedan i Chicago hon har nog inte varigt i vattnet sedan dess?

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2020   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor