Då kan man summera Fri Fart 2013. När man kommer till kranen så får man frågan: - "Skall du va med med den". När jag upplyser mannen med att det skall jag vara, men som "flagg och bogserbåt". Då blev han lugn. Vip tältet var hellyckat. Jag var mest orolig för var hur maten skulle hanteras men med en stor kyl på plats så sköttes detta utmärkt. Krankillen gjorde ett väldigt fint jobb helt i stil med tidigare krankillar. Racen var väldigt diciplinerade och trots att jag vinkade så ville deltagarna att rätt båt i nummerordning kom fram. Heder åt deltagarna. Men det blev tyvärr någon gång en större lucka i racet.

Sverige båten var häftig att se.

Alla som vill kan ju tyvärr inte vara med och ingen har en given plats. Så får det vara. Men till nästa år så är min önskan att man minst 2 månader innan skall få besked att man får deltaga och då betalar man in 500:- som täcker anmälningsavgiften och VIP-biljetter till 4 personer. Då är det ju 10 års jubileum och att man då tar med i första grupp de gamla Svenska och Norska veteranbåtklassikerna i så nära originalutförande som finns. En av varje.

PS: Att man inte fick ligga vid "stora" bryggan det anade jag, så efter första racet så låg jag med min Skipper vid kranen. Men det märkte väl alla. 10 hk=10 knop och Sverige  2000hk och 100 knop.

Visningar: 270

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2024   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor