Kitty - en av mellancoupéerna från Sjöexpress

Nu har ju Conny Hägg fått hem sin underbara Sjöexpress-coupé Kitty och börjat arbeta med henne. Och det är inte första gången som någon tar stortag med henne. Hon har levt ett berg-och-dal-baneliv så länge jag känt till henne med räddningar, storarbeten följt av stillastående perioder. Men sakta så har hon arbetat tig uppåt och det ska bli kul att se henne på vattnet i Stockholm i sommar.

Lycka till Conny.

Visningar: 265

Kommentar av Conny Hägg den 14 Oktober 2013 kl. 11.03
Tack Anders. Det är finfin information. Skulle behöva komma i kontakt med "kamraterna" som bytte botten också. Om möjligt kan du mejla mig deras kontaktuppgifter på nc.hagg@telia.com. Det påstås ha funnits ett pentry, men jag kan inte se några spår efter det. Det borde ha varit på vänster sida om motorlådan och vänt mot skottet (misstänker jag).
Kommentar av Conny Hägg den 14 Oktober 2013 kl. 11.05
Förresten, en okunnig fråga. Vad är KVK? KMK känner jag till, men inte KVK
Kommentar av Anders Værnéus den 14 Oktober 2013 kl. 11.19

Kinda kanals Veteranbåtsklubb (KVK). Om jag hade kontaktuppgifterna till dom så skulle jag gärna mejla det. Men tyvärr är det svårt eftersom jag tror att båda tyvärr har seglat vidare... :(

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor