Veteranbåtsmöte i Wasahamnen

Eventdetaljer

Veteranbåtsmöte i Wasahamnen

Tidpunkt: 27 Maj 2016 till 29 Maj 2016
Plats: Wasahamnen, Stockholm
Webbsida eller karta http://veteranbaten.se
Eventtyp: veteranbåtsmöte
Organiserat av: Veteranbåtsföreningen
Senaste aktivitet: Maj 21, 2016

Exportera till Outlook eller iCal (.ics)

Eventbeskrivning

Det började 2004 då många frågade om föreningen kunde arrangera en träff, då alla andra träffar lagts ned. 

Vi valde ett nytt koncept, inga sponsorer och bankgarantier när vi har tillfälle att samlas runt våra båtar under en helg. Beslut togs att vi själva finansierar hamn, lokal, middag med allt det innebär för en rimlig kostnad för alla deltagare. Vi fick oväntat hjälp med lokal av Kungliga DjurgårdsFörvaltningen och Sjöhistoriska Museet och kunde efter tre fantastiska dagar konstatera att vi överlevde ekonomiskt.

Första året var vi 25 båtar som defilerade efter stadens kajer, förra året var vi över 100 båtar och 180 gäster till middagen.

I år välkomnar vi alla veteranbåtar till årets första evenemang, vi har i år hyrt tält till middagen! Det är ett nytt inslag och vi har hjälp av Djurgårdsmässan f d Skärgårdsmässan så vi tillsammans kan bjuda in till ett riktigt kalas. Som vanligt många utmärkelser och priser. För att klara oss helskinnade tar vi 300 kr per deltagare till middagen. I detta ingår allt, hamnavgift, servicefaciliteter, middag, glada båtgrannar och som alltid tusentals intresserade stockholmare.

Anmäl dig, din båt och hur många Ni blir till middagen så kan vi göra klart hamnplatserna och beräkna middagen. När vi har allt på plats mailar vi hamnskiss med placering.

Styrelsen välkomnar till årets evenemang!

Anmäl dej på denna länk

Kommentarplank

Kommentera

Erbjudande till Veteranbåtsmöte i Wasahamnen att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

Deltar (2)

© 2024   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor