Uppdatering Kurre nr 31: Sommaren utan Kurre!

Ja, då har det gått lite drygt ett år sedan jag uppdaterade något om Kurre här på SCB. Tiden går fort när man har roligt! :)

Mycket vatten har runnit under broarna men inget under Kurre då vi aldrig sjösatte sommaren 2017 av flera olika anledningar, men framförallt pga den usla båtsommaren! :(

Så här på ålderns höst, Kurre fyller 80 år under 2017, så kommer Kurre snart att få återförenas med sin ursprungliga ägarfamilj från 1937, ganska coolt va? Båten är såld till ett av Gunnar Lindmarks barnbarn och kommer framgent åter att klyva vattnet kring Örsö och Stockholms vackra skärgård.

Det känns otroligt roligt och stimulerande att få återbörda en av Sveriges vackraste veteranbåtar till sin första ägarfamilj och därmed sluta cirkeln av den fantastiska proveniens som Kurre besitter.

Vi stävar vidare mot nya äventyr och en ersättare till Kurre är faktiskt redan införskaffad och den båten hör definitivt hemma även den här på Sveriges bästaste, det heter väl så numer på modänt mediaspråk, sajt för klassiska båtar - SCB!

Jag får lov att återkomma med mer info kring den båten vid ett annat tillfälle!

Vill även passa på att tacka för all hjälp och stöd man fått under Kurres restaurering och hoppas att det fortsätter även om Kurre kommer att saknas oss och att vi anländer hit med en annan båt!

Visningar: 268

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor