http://www.pakryss.se/tjejerna-tar-over-tackel-tag/

"Josefin Arrhénborg och Maria Rindstam som har båtskroten på Muskö i Stockholms södra skärgård köpte i januari Tackel & Tåg som i många år handlat med begagnade båtdelar (kanske heter det ”vintage” här också?) på Skeppsholmen.

Tillsammans med ytterligare en partner så kommer de att hålla öppet för både köp och sälj även framöver. Den förre ägaren Ulf sålde hela verksamheten med lager, inventarier och allt. Två våningar i 1740-talshuset som numera kallas Råseglarhuset som ursprungligen var en inventariekammare för Galärflottans råseglare.
Josefin och Maria har framförallt städat och dessutom plockat fram allt som stod gömt på vinden och allt kan nu köpas och här finns många guldkorn bland en hel del som torde vara i det närmsta osäljbart.
- Vi har städat ordentligt och hittat de mest otroliga saker undangömda lite överallt, men nu finns allt till salu, säger Maria Rindstam.
De planerar framöver att fortsätta sälja utrustning på kommission och också leverera utrustning per postorder över hela Sverige.
Läs mer på www.tackel-skeppshandel.nu"

Visningar: 66

Kommentar av Håkan den 17 April 2010 kl. 9.15
Kul att denna båtkulturens högborg lever vidare, har köpt en hel del till Trolle av Ulf! :)

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor