Största händelsen sedan gaffelriggen togs bort!

Eftersom jag låg efter med sicklingen av botten så ägnade jag förmiddagen åt detta, ett ganska fysiskt krävande jobb när man nästan hela tiden jobbar ovanför huvudet. Nu på kvällen känns det i armar och axlar, blir säkert värre i morgon bitti när jag vaknar.

På eftermiddagen idag gjorde jag det..., största förändingen sedan gaffelriggen byttes ut i Ninnis snart 95-åriga historia, jag målade skrovet! Grått!  Det tog emot men jag vet ju att det är bra för båten, det gråa är ju dessutom bara grunden för kommande vitfärg.

Nu borde det återstå 17 arbetsdagar men efter att jag justerat siffrorna lite så kanske det bara är drygt 16 dagar, jaja, vi får väl se......

Visningar: 124

Kommentar av Anders Værnéus den 25 Mars 2012 kl. 8.21
Det ska bli mycket spännande att se henne i den nya kostymen. Vitmålningen brukar ju ge en helt ny båt

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2020   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor