Jag har väntat på stunden. Stunden när medlemsantalet här på siten passerar 2000. Det har varit lite av en magisk siffra för mig - att se räkneverket slå om och börja arbeta sig uppåt mot nästa 1000-tal.

När det händer - nu är vi 1999 medlemmar här - så kliver vi upp bland de verkligt stora klubbarna i Sverige. Men viktigast av allt är all den kunskap som finns här bland alla er som bidrar med era lärdomar, era historier, era tips och era bilder. Antalet regelbundet aktiva, är här som på alla andra forum - en liten klick som gillar att synas och berätta. Men de som läser detta och som tar del av det som skrivs - det är många, många fler.

Det är med glädje och stolthet jag nu kan se, att det som lite på skoj startades en kväll 2009 av mig och kamrat David Beuger vid matbordet på min familjs gamla sommarställe - nu har vuxit till en självgående motor för den svenska klassiska båthobbyn.

Jag vill tacka alla er som gör denna sida till vad den är. Fortsätt att berätta, visa och trivs så passerar vi snart både 3, 4 och 5000 medlemmar.

Allt gott till er alla

Eder

Anders

Visningar: 212

Kommentar av Solveig Dragsten den 15 Maj 2013 kl. 22.49

Heja Anders, toppenfint forum jag går in varje dag minst en gång i bland flera. I dag finns det så många fantastiska personer som kan sååå mycket och som är roligt är att dom delar med sig.

Jag kom ihåg när du och din pappa kom till Västervik och tittade på vårt första Veteranbåtsmöte 1983, det var tider det. I dag båtar inte folk som på den tiden, då var man ute hela semestern i skärgårdarna med barnen.Grattis Anders du har gjort så mycket för våra båtskatter. Vi ska snart sjösätta ZIGRA....

Solveig

Kommentar av Torgny Gunnarsson den 16 Maj 2013 kl. 8.59

Gött jobbat! Alltid en källa för inspiration, utbyte och energi - även vintertid!

Nu ser vi fram emot sommar, sol och hav. Skall i år avnjutas i såväl Solö som Chris Craft!

/ Torgny

Kommentar av Bo Wahlström den 16 Maj 2013 kl. 18.44

Nu är det 2000!

Grattis SCB!

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor