Började titta lite i "arkivet" med gammal bilder och hittade lite olika saker.
En tidig bild på mig själv i en liten båt. Min fru tycker att det påminner mycket om dagens objekt. Ni får avgöra.


Efter detta följde lite olika saker. En bild som jag hittade var på en Joker 16 som familjen köpte i mitten på 1980. Nu för tiden är jag inte riktigt säker på att det var en Joker. Är det någon som vet var det är?


Min första egna båt var en båt från Vituddens kanotvarv som jag gått och suktat på sen barnsben. Blev min 1998 efter många år på land på varvet i Loftahammar. Denna renoverade jag till nyskick. Tyvärr kom en ny båt in och denna såldes till en ägare som inte brydde sig lika mycket. I dag har den däremot kommit till någon som vårdar den mycket väl.

Nästa båt köpte jag från USA 2001, Formula 242 LS. Det stod det i alla fall i annonsen och på kvittot. När den väl kom hem hade den krympt 3 fot till en Formula F3. Lite mindre men ändå en mycket fin båt.


Ska leta lite till. I släkte har det funnits lite Forslundare och annat kul…

Visningar: 867

Kommentar av Anders Værnéus den 1 Februari 2012 kl. 22.56

Niklas - vet du vem som äger VKVn idag?

Kommentar av Niklas Bruhn den 2 Februari 2012 kl. 7.35

Det är den som var med på FriFart 2011. Jag tror du vet vad han heter;-)

Kommentar av Håkan den 2 Februari 2012 kl. 8.26

Är det samma båt som var i Klassiska Båtar för ett par nummer sedan?

Kommentar av Anders Værnéus den 2 Februari 2012 kl. 8.33

Japp. Kul. Så det var du Niklas som var hjälten och räddade den? Har du talat med nuvarande ägaren?

Kommentar av Niklas Bruhn den 2 Februari 2012 kl. 12.56

Jag träffade honom på frifart. Kul att de den igen. Det kändes skönt att den har ett bra hem. Den person som jag sålde den till var lite speciell kan man säga, och höll på att totalförstöra den.

Fler bilder finns här

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor