När det kommer nya klassiker till Sverige så blir det rörelse i Nostalgibåtsköping. Och när det dessutom handlar om en återvänder som med den mäktiga skärgårdskryssaren Bacchant II, så blir det riktig vart i vassarna och i vikarna. 

Våra trogna medlemmar Henrik Widstrand och William Kurtson-Bellman kunde absolut inte hålla sig, utan tog igår eftermiddag varvsbåten över från Juliusbergs båtvarv till varvet som i vinter ska hysa Bacchant. Och med mobilerna i högsta hugg, knäppte de några bilder på henne, som de självklart gärna delar med sig av. 

Via det traditionella postverket dök det också upp ett hårt kuvert till redaktionen. Vi älskar att få hårda kuvert för det betyder nästan alltid att det är bildgodis på gång. Och så även denna gång. Brevet var avstämplat i Täby och avsändare var Riva-mannen och Rush-ägaren Peer Ågren, som hade grävt i sin fars bildarkiv och hittat en gammal snygg bild på Bacchant liggande vid boj. Och självklart vill vi bjuda dig på även denna historiska godbit. 

Så fortsätt skicka in material från er del av Nostalgibåtsköping. Det händer så mycket kul där ute i dina lador och skjul som vi här gärna vill berätta om till alla andra där ute. 

Visningar: 973

Kommentar av Åke Karlsson den 15 November 2013 kl. 8.50

Mantåg är säkert bra men det är jä..... FULT ! Jag hoppas att det tas bort på denna vackara båt.

Kommentar av Mathias Strömberg den 15 November 2013 kl. 13.08

Jag är racer fanatiker ut i fingerspetsarna, denna segelbåt kan nog omvända mig till att bli seglare( nästan), otroligt vacker!!.

Kommentar av Jan Björnberg den 16 November 2013 kl. 19.44

Nu är hon torrsatt på Blombergs varv på Ramsö.

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor