Historien om Kungsörs Båtform - nu i bokform

Man fyller bara 100 år en gång. Så tänkte man på Kungsörs båtvarv när den högtidliga dagen började närma sig. Vad man också visste var att  arkivet var fullt av unika bilder, dokumentation och kunskap om de båtar som under ett sekel blivit till på det namnkunniga varvet. 

Nu har resultatet kommit. Ett praktverk på drygt 200 sidor sammanfattat och skrivet av varvets anställde Andy Symons. Boken är inte bara en tråkig upprapning av bakgrunder och trista måsten, utan en läsvärd berättelse om hur en målmedveten familj under lång tid skapat ett företag som idag sprider kunskap och glädje omkring sig.

Boken är självklart ett måste för dig som äger en båt från varvet. Men också ett måste för dig som i lite allmänhet är intresserad av svensk båthistoria och hur ett litet båtbyggeri längst in i Mälaren kom ut i den riktigt stora världen och blev berömt för byggnadsskicklighet och kvalité i absolut världsklass.

Nu köper du den här via SCB för bara 260 kr/st plus porto. Lägg din beställning bums till anders@sjoexpress.se så hinner du få din bok före jul. Välkommen.

Visningar: 425

Kommentar av Bobby Cyrus den 10 December 2014 kl. 15.47

Jag köpte boken häromdagen och den är jättebra. En perfekt julklapp till mig själv. KÖP DEN!

/Bobby Cyrus

Kommentar av Ulf Lindén den 11 December 2014 kl. 22.06
Köpt! :-)
Kommentar av Henrik Widstrand den 18 December 2014 kl. 16.19
En rikrtigt bra bok

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor