Tack för en härlig dag! Emellertid gjorde jag ett stort misstag inför sista racet.. Jag sa till min gode vän att "- Vilken tur man haft med grejerna ändå, har kört Fri fart 4 gånger, och ännu inte behövt bryta något race". Dessa ord skulle jag icke yttrat ( eller om det var badbollen som förde otur med sig ), ty när jag skulle dra på för att köra sista fullfart-repan upphörde drivningen på Sportstern... nåt knas i växelhuset... :)) However, paddel är helt klart underskattat som framdrivningsredskap.. :)))

Visningar: 171

Kommentar av Jan Sundstedt den 28 Juli 2012 kl. 21.25
Jag håller helt med dig Rickard! En helt igenom lyckad dag för min och Helenas del - även om jag fick lägga oväntad mycket energi på att ösa en rejält läckande SuperSpeedy.
Kommentar av Anders Værnéus den 28 Juli 2012 kl. 22.30

tack själva

Kommentar av Inge Andersson den 29 Juli 2012 kl. 0.05

Underbar dag !! och Tack Anders !! just landat efter efter 36 mila-turen och tänt den ved-eldade bastun till Annelie o mig , samt ett glas rött .... kl 24:00,.

Både Christian och jag själv fick problem med drivet i det 3:je racet, konstigt nog brytpinnarna på bägge motorerna !, men vad gör det efter en sådan underbar dag !!!!!!

Tack Alla !! Nu skall det bastas !!

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor