Jag söker 2 st pollare till min Selco Rival. De ser ut ungefär som på bilden, men fanns i en variant med svart "plastpinne" istället för trä, och sådana är det jag söker. De fanns även i flera storlekar, vet dock ej exakta mått, men pollarens fot bör vara ca 100-130 mm lång. Finnes dylika i någons gömmor är jag intresserad av att göra affärer. Mvh Rickard

Visningar: 236

Kommentar av Rickard Lundgren den 2 Augusti 2012 kl. 12.33

Halloj!

Ja, till aktern är det. Det låter fint, tack på förhand.

Rickard

Kommentar av Rickard Lundgren den 6 Augusti 2012 kl. 19.51

Halloj!

Ja, det är exakt sådana. Kan du tänka dig att sälja dom? Pris? Och isåfall, har du möjlighet att skicka dem till mig?

Rickard

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor