Visningar: 157

Kommentar av Mattias Karlsson den 27 Juli 2010 kl. 17.35
O mitt namn saknas i år igen! Lägger ut hus, fru o barn på blocket till högstbjudande... O missköter mitt arbete så jag blir arbetslös... så kanske jag är på banan nästa år...:) Allvarligt talat så börjar man bli riktigt taggad av Er andras arbete! Så nu jäv... städas garaget -hösten närmar sig =mörker o garagemys!
Kommentar av Helena Sund den 27 Juli 2010 kl. 19.12
Tyvärr är min motor ett alldeles för osäkert kort, så jag avstår även i år. Men nästa år ... då ...!!!
Ett stort tack till alla som engagerat sig i mina motorproblem - inte minst Erik Tidblad. Tråkigt att jag inte var hemma senast så att vi fick ses. Men det tar vi igen på lördag! ;-)
Det kommer ju ändå att finnas minst fyra av farfars olika konstruktioner (två av dem dessutom dubblerade) på kanalen på lördag. Han kommer säkert att sitta på en molntapp med dragspelet i famnen och hålla kollen på oss!
Kommentar av stefan sandström den 27 Juli 2010 kl. 19.35
kommer men utan båt..men med familjen
Kommentar av Erik Olof Tidblad den 27 Juli 2010 kl. 20.37
Torbjörn Eklunds Sporty har faktiskt en 65 hk:s Mercury i baken, och det ska bli mycket trevligt att få se en Ockelbo Sea Fun med en 75 hästare,,,( ska du köra Anders ?) :-/
Kommentar av Janne Hansson den 27 Juli 2010 kl. 21.49
Skulle så gärna vilja vara där... :o(
Kommentar av Michael Hackman den 30 Juli 2010 kl. 4.31
Med dessa absolut i särklass speciella båtar samlade under en dag på året så hoppas jag att metrologerna har rätt för en gång skulle! Utlovat sol o 20 grader... Personligen skall jag tillägna fredagen med att jaga miljösnuttor i "godkända" myskläder som ser ut att försöka dansa regndansen, för vem annars skulle vilja se regn denna lördag?! Nja jo nån farmare kanske men på lördag får alla regnälskare ge sig till tåls! Det kan få regna på rave-festivaler, politikerveckan o liknade event där samhällsfrånvända personer med knapert motor o historieintresse / förståelse försöker roa sig men inte på lördag! Så till alla metrologer som lovat sol o 20 varmgrader på lördag, ni kommer av undertecknad personligen att kölhalas under en i reningsverkets basänger sjösatt båt om jag får en droppe regn på mig för nu har ni lovat.....

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2023   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor