Den femte augusti startar årets Risör Trebåtsfestival. Själv kommer jag vara på plats hela festivalen och undrar hur många av er som kommer ta en tur dit och njuta av nordens största träbåtsbegivenhet? Någon som kanske till och med funderar på att ta båten över?

Visningar: 107

Kommentar av Micke Öhman den 9 Juli 2010 kl. 10.50

Kan tyvärr inte slita mig iväg till detta evenemang, då jag är uppe i Höga Kusten den veckan.... ;-)

Men jag kommer få min beskärda del av träbåtar ändå, dels i form av att jag kommer få tillfälle att träffa Torsten Sundin (Sundins Varv i Docksta), samt att vi skall passa på att besöka Bröderna Norgrens gamla båtvarv i Fjären ute på Ulvön där vi har stuga...
:-0
Kommentar av Johan Hansson den 9 Juli 2010 kl. 14.56
lockande... då har jag semester... och sambon ej ju norska... det ska nog gå att övertala henne... ;) åker du båt eller bil Anders..?
Kommentar av Anders Værnéus den 11 Juli 2010 kl. 8.32
Tyvärr har jag just fått ändrade planer så Risør blir inte av för mig i år. Livet ändrar sig ibland...

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor