Efter 10 dagar på Allt för Sjöns klassiska båtavdelning kan vi bara konstatera att intresset för de klassiska båtarna växer lavinartat. Så stort intresse och så positivt bemötande har jag aldrig tidigare mött. Och vetskapen om att de moderna båtarna bara tappar i värde medan "våra" klassiker istället ökar börjar sakta nöta sig in hos båtköparna. För att inte tala om det positiva mervärde det ger att åka och synas i en vacker äldre båt.

Så fortsätt ta hand om din vackra båt ute i garaget, under presenningen eller nere på varvet. För frö varje dag som går så kommer den att bli allt mer värdefull och allt mer uppskattad.

Nu kör vi mot ytterligare en vacker och rolig säsong. Kul att just du är med...

Visningar: 272

Kommentar av fredrik lundahl den 11 Mars 2013 kl. 11.41

Och ett gigantiskt tack till dig Anders som kämpar på med att knyta ihop säcken med historiska sötsaker."Syns man inte så finns man inte " och detta gäller i högsta grad intresset för historiska båtar.

Kommentar av Jens G. Johansson den 11 Mars 2013 kl. 13.48

Bra talat Anders! Jag kommer aldrig köpa en plastbalja igen! Min restaurering tar fart inom kort igen efter långt uppehåll pga husköp. Så fort taket till stallet är klart ställer jag in båten och börjar snida. Kölen är inte så dålig som jag först trodde och jag limiterar mig med att byta den första metern mot förstäven samt stävknä. Propellergenomföringen måste också göras om men resten kan jag mycket väl behålla, och jag har alltid varit av iden att bevara så mycket som möjligt. Mvh, Jens.

Kommentar av Bernt Nystrand den 11 Mars 2013 kl. 16.04
Trevligt att träffas på mässan. Här i Norrtälje kommer jag åter igång med båtarna så snart det blir lite bättre temperatur. Har funderat en hel del på hur däcket skall utformas på min Oxelösundare . Snipan är det bara små jobb på den skall sjösättas rätt tidigt tänkte jag. Med vänlig hälsning, Bernt
Kommentar av stig alexandersson den 11 Mars 2013 kl. 20.34

Kunde inte drömma om det stora intresset för våra "gamla" klassiker i plast ! Har tillbringat 8 dagar på mässan och har träffat människor från alla hörn av Sverige som haft något eller några minnen av tävlingar med båtar av typen Smuggler, Weedo, Marieholm från 60-70 talet. Många gamla kontakter inom racing har också besökt vår monter och uttryckt sin förtjusning över att åter få se att båtarna används i tävlingar.

Classic Offshore Race For Fun ! Med vänlig hälsning 1-884 och Stig Alexandersson

Kommentar av anders svenson den 11 Mars 2013 kl. 20.54

Verkligen bra respons! Tack alla för en trevlig upplevelse. 

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor