Som utlovat kommer här en betraktelse över den gångna veckan;

Trallarna fick varsina två nya ribbor, ganska enkelt att måtta ut och hyvla in dem, kändes ganska trevligt att stå i verkstan och ägna sig åt lite hederligt handarbete igen. Så många timmar tog det nog inte och i lördags åkte jag ner och la dem på plats i akterutrymmet;

De passade ju lika bra (eller illa) som innan jag reparerade dem men jag slogs av tanken att de kanske hade legat ett snäpp längre akteröver (höger i bild) tidigare innan jag la in förstärkningen av akterstäven som ses mitt på högersidan i bild. Den förstärkningen lades ju in 1985-86 så minnet har kanske bleknat...

Nu ska trallarna ytbehandlas men det får ske tillsammans med något annat som också ska piffas upp så planen är att börja med riktiga inredningen nu, påsken står ju för dörren och barnen är hos modern så det kan bli lite tid över.

Ska också göra en plan för vårrustningen så jag ser att jag hinner bli klar till sjösättningen.

Visningar: 152

Kommentar av Joakim Funhammar den 25 Mars 2013 kl. 20.29
Nära nu bara isen försvinner och snönn och värmen kommer....... då ja då är de dax .

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2021   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor