Jag är lyckligt lottad. S1 Sverige provkörde i viken nedanför min balkong. Dånet liknade inget annat.Röken från avgasrören drev upp och gav stämning likt F1 lopp. MER !

Visningar: 927

Kommentar av Anders Værnéus den 14 Juli 2012 kl. 0.26

Det kommer mera. Lovar. Förhoppningsvis narare än du anar... :)

Kommentar av Joakim Funhammar den 14 Juli 2012 kl. 17.31
De här är så ..... ballt. länktar att få höra.
Kommentar av Håkan den 14 Juli 2012 kl. 23.16
He, he, been there heard that! ;)

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

Du tittar på Swedish Classic Boats tack vare


En av Sveriges största coupéer

Tyvärr måste vi sälja den underbara stora coupéracern Våg från 1954. Hon var tänkt att bli en keeper men hon behöver få en ny ägare som har tiden och möjligheten att återbörda henne till den fantastiska båt hon är.
Byggd för dubbla motorer och en inredning som skriker 1950-tal, är hon en av de få kvarvarande stora mahognyracerbåtarna i Sverige. Byggdes för en av Owe Forslunds favoritkunder, gjutarmästaren Hjalmar Lundberg i Stockholm, som utrustade henne med specialdesignade beslag. Efter några år såldes hon och nästa ägare kom att behålla henne mycket länge. 
Idag är hon fortfarande i ett nästan helt komplett originalskick, men behöver en hel del arbete i botten, två nya motorer samt en finishöversyn. Detta är en unik båt som nu är till salu. Köp henne och bli ägare till en båt som garanterat inte sjunker i värde. 
Självklart hjälper vi dig mer transporten och även renoveringen. Så att hon på bästa och enklaste sättet för dig kan återuppstå som den fantastiska båt hon är.

Pris: 59.000 kr

mejla till anders@sjoexpress.se

Unik Forslund 1927

Kim är en av få bevarande Forslundbåtar från 1920-talet. Hon är fortfarande i ett fantastiskt iskruvat originalskick och behöver nu en ny ägare som lyfter henne till den grace och stil som hon är värd.

Pris: 35.000 kr

mejla till anders@sjoexpress.se