I lördags var det så dags dagen då båten bara skulle köras.

Efter en del svordomar och slit med att borra i de rostfria plåtarna jag satt fast på akterspegeln och i motorbrunen fick vi till sist fast motorn och kunde rulla iväg till iläggningsrampen.

Väl på plats och med båten i sjön startade den "nyare" motorn som sig bör och vi fick en underbar hösttur och båten gick precis lika bra som jag drömt.

Visningar: 207

Kommentar av Jan Sundstedt den 8 Oktober 2012 kl. 12.28

Härligt Andreas! Äntligen :-) GRATTIS!

Kommentar av Andreas Widell den 8 Oktober 2012 kl. 13.18

Tack Janne!

Det blir inte alltid som man tänkt sig... Nu blev det en 60hk Mercury från 1994 med få driftstimmar istället för den på 65hk från 1970 som jag delvis renoverat och har trilskats med under sommaren. Men inte hänger jag läpp för det. Mercuryn från 1970 har lärt mig mycket fast den nya snurran kommer nog att ge mig mer glädje i återbörd under nästa sommar och även nu på senhösten :)

Kommentar av Åke Månsson den 8 Oktober 2012 kl. 19.27

Grattis och lycka till! Jag förstår precis hur du känner det och du kan utan tvekan se fram emot en glädjefylld sommar med den båten. Bilder från hösttur med min G3-a bifogas som bevis på att jag vet vad jag talar om............!

Kommentar av Inge Andersson den 8 Oktober 2012 kl. 20.04

Underbart med höst-turer !, men motorn på bilderna liknar ju mest en Tower of power rak 6:a eller ?

Kommentar av Andreas Widell den 8 Oktober 2012 kl. 21.42

Läckert Åke! Gillar verkligen bild nr:2 - Som skjuten ur en kanon!!

Åke har en rak 6a Inge, men om du har kikat på mina bilder sedan tidigare har jag en rak 4 cyl motor som jag har hållt på med. Min 4 cyl 650 från 1970 kommer att hamna på blocket inom ett par dagar om ingen här på forumet hinner före ;)

Kommentar av Inge Andersson den 9 Oktober 2012 kl. 5.49

Ok ! ja nu hänger jag med !!

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor