Åkte ner tidigt idag så jag hade betat av en halvdag till lunch och jag började med att skrapa limrester från i tisdags på insidan. Fortsatte med att fila bort nitstumparna under balkvägarn, ett jobb som jag trodde skulle ta tid men på mindre än en halvtimme var fyra nitar kapade :-) Sedan gjorde jag fredagsstädningen, det var ett tag sedan så nu är allt småplock sorterat och hela arbetsområdet dammsuget. Tog en liten paus och pratade med båtgrannarna som nu dragit upp sina båtar ur plurret.

Efter pausen gick jag lös på pluggarna med nyvässat stämjärn och gummiklubba, hann inte riktigt klart innan magen ville ha mat så jag lämnade ett femtiotal till senare.

Åkte hem och gjorde lunch som intogs på balkongen med bar överkropp, vilket fantastiskt väder!

 

Ha en härlig helg!

 

72 och en halv arbetsdag är det kvar nu.

Visningar: 71

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2020   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor