Jag tankade upp den enorma 50-literstanken och tog en sväng runt ön som uppvärmning för att se om maskinen är att lita på innan man ger sig ut på längre irrfärder. En rätt annorlunda båtupplevelse för mig som är van att lågflyga över vattnet. Men kul, så nerstänkt har jag inte blivit sen jag navigerade åt Hasse Strandman i RBR-loppet någon gång på 70-talet...

Undrar om någon här med erfarenhet av båttypen kan tipsa om bästa ekonomifart? Den toppar 35+ och har 260 hk så man måste vända på bensindropparna om man ska komma hem igen!

Visningar: 317

Kommentar av Jan Sundstedt den 2 Juli 2010 kl. 20.39
Härligt åk ... Fri Fart på Göta Kanal åsså ... eller?
Kommentar av Janne Hansson den 2 Juli 2010 kl. 20.45
Suck! Det ser så skönt ut.
Kommentar av Christoffer Stavenow den 3 Juli 2010 kl. 0.41
Läckert, vilken vacker båt!
Kommentar av Solveig Dragsten den 3 Juli 2010 kl. 12.01

GRATTIS till FURUVIK-båten, såg henne på nätet, sååå vacker. Vi kämpar på med en mindre renovering av en Forslunds Cupéracer ZIGRA, (det blev mer än vi trodde men det blir det alltid). Verkligen svettigt men snart så hoppas vi på sjösättning vi ser ljuset i tunneln. Lycka till!
Kommentar av Lasse Modin den 3 Juli 2010 kl. 12.44
Tack alla! Göta Kanal kommer jag inte att hinna med, även om det vore spännande. Zigra har jag "alltid" gillat, men missat tajmingen vid de senaste försäljningarna. Förstår att ni längtar till sjösättningen!
Kommentar av Lasse Modin den 4 Juli 2010 kl. 1.03
Hej Stefan, jag har inga ritningar eller historiska bilder. Däremot kan jag fotografera eller mäta om det är något särskilt du vill titta på. Den aktre luckan är gjord av förra ägaren, där fanns bara en öppning täckt med kapellduk tidigare. Under saknas inredning och jag tänkte bara bygga ett upphöjt "tråg" där man kan förvara tampar och fendrar lätt tillgängligt.

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2020   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor