Trots att jag har hållit på med svensk båtkultur i snart 25 år, så upphör jag aldrig att fascineras över hur mycket det fortfarande finns att hitta. Som denna underbara 22 fots Chris Craft Cadet. Med serienummer så lågt som 1039 är hon en av de allra äldsta bevarade 22 fots Chris Craft-båtarna, byggd redan 1927 och fortfarande förvånandsvärt komplett.
Jag hade känt till hennes existens i närmare 15 år, men blev ändå ytterst förvånad då jag drog fram henne från strandkanten, endast några mil från där jag bor. Så ge aldrig upp - det finns mer att hämta där ute.
Är nu i slutfasen av en lättare uppfräschning av en liten roddgigg från kanske 1920-talet. En underbar liten båt som bara blir vackrare och vackrare för varje sliptag som tas på henne. Jag blir glad av sådant arbete. Nu gäller det bara att planera tiden - den 28 juni vill hon flyta hos kunden. Huga...

Visningar: 102

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2020   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor