Första timmen idag ägnades åt att fila bort resterna av gamla spant längst ner i hålrummet, inget kul jobb men det måste göras!

Spantet som jag tidigare hade problem med hämtade jag hos Nisse igår och nu försökte jag passa in det igen men inte nu heller passade det riktigt. Telefonsamtal med Nisse och en stund senare var han där och så höll vi på att mäta, rikta och smida tills båda sidornas spant stämde. Då var det inte mycket kvar av dagen så jag markerade för borrhålen och tog med spanten till verkstan för att borra lite i morgon (hoppas jag).

112 dagar kvar

Visningar: 40

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2020   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor