Även vi måste inse våra begränsningar...

Japp - så är det. Nu ska gömmorna rensas och tyvärr så åker vår projektbåt Burret II med i rensningen. NI som har följt henne här på siten vet ju att hon är en CG Petterssonritad halvsalongsbåt från 1924, 12 meter lång och ca 2,1 meter bred. Ett kanonobjekt som faktiskt flyter tack vare att hon är plastad upp till relingen. Hon är dessutom närapå helt komplett med alla roliga detaljer kvar ombord och under durk så sitter det en BMC-diesel som har alla förutsättningar för att få igång. Pris som hon står i Vallentuna är endast 15.000 kr. Billigare än så kommer du aldrig att köpa en så stor veteran idag. Mejla Anders på 0706 58 74 73 och säg att du vill handla... Innan någon annan gör det.

Visningar: 389

Kommentar av Micke Persson den 5 April 2013 kl. 20.04
Hon behöver någon som kan ta hand om henne på heltid,det är hon värd. Det är ju en heltuff båt och jag vill se henne glida fram i skärgården igen ;-) det är ett bra objekt och med nästan alla orginalbeslag kvar.
Kommentar av Micke Persson den 5 April 2013 kl. 23.16
Jag får nog ändra mig och säga att alla beslag finns ...hade jag inte haft Tiedemannaren så hade hon fått flytta till mig men tiden finns inte tyvärr....10 meter Tiedemann,sambo och dotter tar all min fritid....men den kanske finns tid att klämma in en liten racer om tillfälle kommer :-)
Kommentar av Torgeir Dolven den 21 Juni 2013 kl. 23.12
Hei!
Er hun solgt?
Ellers vil jeg gjerne komme å se på henne.
Mvh nyfrelst Pettersson-entusiast
Kommentar av Anders Værnéus den 22 Juni 2013 kl. 11.29
Torgeir - hon finns kvar... :-)

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2020   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor