spånade runt på internet och fick syn på denna motorvärmare som  blir en liten elpanna i sin enkelhet.cirkulationspump,termostat överhettningsskydd  dvs allt som en panna skall ha och  väldigt kompak…

spånade runt på internet och fick syn på denna motorvärmare som  blir en liten elpanna i sin enkelhet.cirkulationspump,termostat överhettningsskydd  dvs allt som en panna skall ha och  väldigt kompakta mått. Enda nackdelen är väl en lite klen effekt. Denna hittade jag på 123 ignition .effekten är strax under en ge hå pod så för mindre båtar borde den ju passa perfekt.

Visningar: 464

Kommentar av Robert Sollare den 27 Augusti 2014 kl. 8.10

Du tror inte att skarvsladdens enorma längd från fastlandet kommer att begränsa användandet när du är ute i skärgården ?  

Men du kanske bara behöver den som "bryggvärmare" ?  ;-)

Kommentar av Dan Rosengren den 27 Augusti 2014 kl. 9.07
Tanken är väl att använda 230 vid bryggan. Min motorvärmarkabel till bilen är ju inte heller oändlig.mao landström är ju ett måste.
Kommentar av Robert Sollare den 27 Augusti 2014 kl. 16.09

Då förstår jag. Annars går det åt mååååånga 12 volts batterier ;-)

Kommentar av Johan Ek den 29 Augusti 2014 kl. 8.04

Jag som har demonterat (för att undersöka) en sådan värmare skulle aldrig installera den i en kär ägodel som min båt. Dessa billiga värmare tillverkade i fjärran östern saknar allt vad elsäkerhet heter, så jag skulle inte sova gott med en sådan värmare inkopplad..

Kommentar av Dan Rosengren den 29 Augusti 2014 kl. 11.32
Ok.då vet man det. Det är ju dumt att bli elektriskt laddad. Då den säljs av en svensk firma trodde jag stt det var svensk el standard som gällde. Men skulle vara mer skeptisk till en direkt import. Men detta är forumets styrka , att inte misstagengjörs av fler.

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor