Verkar inte vara rea på kopparspik särskilt ofta. Leveranstiden är också nåt som får mig att vilja starta egen produktion. Får för mig att man borde köpa flera tusen för att få rätt pris. Men de borde finnas fler som vill ha några hundra spik?

Visningar: 653

Inlägg i den här diskussionen

En bekant köpte flera tusen koppar nitar, det skulle gå på 15 tusen i sverige, han fick tag i nån firma i danmark, dom leverera till dörren för 7000 kr. Det lönar sig googla lite.

Kolla i polen och andra länder det kostar nog inte ens en tredjedel, jag köper inget i sverige vill inte gynna detta land längre när dom suger varenda krona dom kan få.

och vad gäller sms lån hoppas jag du var ironisk, då räntan är flera hundra %  och det kostar dig skjortan i slutänden

Tack för tipset. Om sms-lånen alltså. Nä jag behöver inga såna. Vad jag behöver är många nitar till rätt pris. Jag har stort förtroende för grabbarna i Holmsund som för 50 år sen byggde min båt och jag köper gärna grejer till överpris där men 10 spänn för en spik känns för mycket. 

www.toplicht.de, jag har haft svårt att hitta billigare nit/spik inom europa.

160 st 3,3x65 mm kostar 39,90 euro, passande bricka 475 st 11 mm kostar 32,90 euro. levererades inom 3 dagar. Kanonkatalog som jag rekommenderar, massor av speciella klassiska beslag, verktyg och båttillbehör till bra priser.

RSS

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor