Jens G. Johansson kommentarer

Kommentarplank (12 kommentarer)

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

Klockan 23.30 den 1 Juli 2013, Lennart Bodén sade ...

Du, kul du har samma intresse, om träbåtkultur!!

Gå på! Du får tillbaka!!

Klockan 18.32 den 18 September 2012, Staffan Rosendahl sade ...

Hej Jens!

jo, det är ju en tidskrävande hobby man valt! Förr var jag bara stressad över allt jag inte gjorde och tog åt mig av alla kommentarer från polare. Nu skiter jag i det om du ursäktar franskan :) Allt jag gör är bättre än det jag inte gör - det får ta den tid det tar! Det är trots allt en hobby!

Lycka till med dit projekt också!

Klockan 20.15 den 6 April 2012, Joakim Funhammar sade ...
Är lite nyfiken på om du har gjort något på sistone de va ett tag sedan du la ut något.
Klockan 10.02 den 4 Februari 2011, Michael Hackman sade ...
Tjenare, undrar hur det går för dig och om du hunnit med att prova blekning ännu för det lät iaf väldans spännade o kul o se hur du gör?! 
Klockan 9.49 den 9 September 2010, Solveig Dragsten sade ...
Hej Jens !
Va bra att det fungerade!!!! Min man Lars tog ut alla bilderna utan urskiljning, några var ju skickbara som jag brukar säga - nerdragna för mailskick och där jag krupit in i ruffen bl a där end. bakdelen syns mm och några som inte är så bra...men men du får hålla till godo. Enl. mig så kan man aldrig få för många bilder när man håller på och renoverar och kompletterar en båt, vi köpte ju cupéracern ZIGRA som jag tidigare sett för 5 år sedan och hade en del bilder på redan...nu har vi flera hunda bilder på henne. Vi var ju också pekulanter på ESTER därför tog vi så många bilder men vi tyckte hon var för liten för oss annars är det ju en speciell och söt liten båt. Du är inte skyldig oss något vi önskar dig bara lycka till och hoppas att några av bilderna kan vara till nytta. Hon kommer säkert bli som en möbel ...med ditt träkunnande.
Mvh/
Solveig och Lars
Klockan 19.42 den 31 Augusti 2010, Solveig Dragsten sade ...
Ok!
Brevet är frankerat och ligger för posten tills i morgon 1 sept.
Hälsn

Solveig
Klockan 12.05 den 31 Augusti 2010, Solveig Dragsten sade ...
Hej !
Vi har nu gjort en CD på ESTER-bilderna till dig, du får bestämma själv hur du vill ha det och du är givetvis välkommen till Västervik och hämta CD:n, så höra bara av dig så fixar vi det på något sätt.

Mvh/ Solveig
Klockan 13.00 den 30 Augusti 2010, Solveig Dragsten sade ...
Hej igen !

Jo jag kan ju sända dom per mail i förminskad storlek men det är ju mycket bättre att få dom i originalstorlek. Jag har kommit på att man kan ALDRIG få för många bilder när man renoverar, vi har massor... tusentals på båtar säkert. Jätteroligt och intressant. Man kan se hur andra har gjort och få tips den vägen. Anders ska ha en eloge för att han har startat denna sidan.
Klockan 9.58 den 30 Augusti 2010, Solveig Dragsten sade ...
Godmorgon, visst kan vi ordna det. Vi kan lägga in dom på en CD och
posta till dig, sänd oss din adress bara.
Hälsn Solveig
Klockan 22.59 den 29 Augusti 2010, Solveig Dragsten sade ...
Hej !
Vi har drygt 70 digitala bilder på ESTER som vi tog när vi var och tittade på henne förra sommaren 2009. Du kanske är intresserad av dom?
Hälsn
Solveig och Lars Nygren Västervik

Klockan 14.41 den 21 Augusti 2010, Peter Andersson sade ...
Det tycker jag med!
Klockan 22.30 den 11 Augusti 2010, Jens G. Johansson sade ...
Till yrket är jag fiolbyggare/restaurerare i Cremona Italien. Jag har alltid haft ett stort intresse för båtar och då speciellt träbåtar. Jag har ingen tidigare erfarenhet av båtrenovering men ser många likheter mellan fiolrestaurering och båtrenovering, och då menar jag inte bara verktygen som används. Konservera, bevara, med respekt för byggaren/konstruktören/varvet genom att använda samma metoder och material. Hellre laga än lägga till nytt.

© 2022   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor